Nytårskoncert

Slagelse Garden
21. jan. 2024

Nytårskoncert i Korsør Kulturhus med Slagelse Garden.


En festlig eftermiddag for hele familien.

Slagelse Garden inviterer til et brag af en nytårskoncert i Korsør Kulturhus' smukke marmorsal søndag den 28. januar kl. 14.00. Oplev en musikalsk fest for hele familien, hvor både harmoniorkester og tambourkorps vil stå for underholdningen.

Billetter til koncerten koster blot 60 kr. for voksne, mens børn op til 14 år kan deltage gratis. I pausen vil der være servering af champagne og lækker kransekage.


Musikalske highlights og elegance på scenen.

Slagelse Garden vil byde på en bred vifte af musikalske oplevelser, herunder et medley af Beatles og ABBA, samt populære hits fra 80'erne. Den musikalske rejse vil også inkludere traditionelle numre som Champagne Galop, Radetsky March og Happy New Year, der 

vil få publikum i den perfekte nytårsstemning.

For at gøre begivenheden ekstra speciel vil Slagelse Garden optræde i festtøj i stedet for deres normale uniform denne dag. Det tilføjer ekstra feststemning til koncerten.


Køb din billet nu!

Gør dig klar til en musikalsk nytårsoplevelse i hjertet af Korsør. Sikre dine billetter allerede i dag på www.korsoerkulturhus.dk og glæd dig til en eftermiddag fyldt med fantastisk musik og festlig stemning sammen med Slagelse Garden og konferencier Frederik Karstrøm der vil lede os igennem dagens program. Frederik er Næstformand i Slagelse Kulturråd, der sammen med Slagelse Garden arbejder for et levende kulturliv i kommunen.  Derudover er Frederik en inkarneret entertainer og har i mange år optrådt bl.a. som dronning Margrethe. I lyset af det nylige tronskifte er der håb for, at netop hun får tid til at lægge vejen forbi Korsør Kulturhus denne søndag. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner