Nyt fra generalforsamlingen i GOG Håndbold og Gudme HK

GOG Håndbold
13. sep. 2023

Mandag d. 4. september var der generalforsamling i både GOG Håndbold og Gudme HK.

Formand for GOG Håndbold, Niels Kildelund, holdt sin sidste formandsberetning og kunne fortælle om en velfungerende klub med en masse spændende aktiviteter gennem året af både sportslig og social karakter, og han ønskede selvfølgelig vores ligaherrer et kæmpe tillykke med "the triple"; Mesterskab, Pokalmesterskab og Super Cup trofæet. Et af årets højdepunkter var fejringen af klubbens 50-års jubilæum, hvor hele klubben - ja nærmest hele byen - festede i flere dage. 

Revisor Henrik Jørgensen og kasserer Vivi Kildelund fremlagde et fint regnskab, hvor vi kom ud af året med et positivt resultat. Der forventes lidt lavere indtægter næste sæson af forskellige årsager, så det var tilfredsstillende at komme ud med et plus på kontoen i år.

I GOG Håndbold var der 4 medlemmer, der ikke ønskede genvalg, og der skulle således findes 4 nye medlemmer til bestyrelsen. De nye ansigter i bestyrelsen - men velkendte i klubben i andre funktioner - er Ida Eskildsen, Jens Brandt, Jesper "Fåborg" Madsen og Kenneth Littau. Som suppleanter blev Jonas Dyhr valgt sammen med Frederik Drøscher. 

Henrik Jørgensen og Lars Dreyer blev genvalgt som revisorer og Anne Dreyer som revisorsuppleant.

Den nye bestyrelse har holdt konstituerende bestyrelsesmøde og har konstitueret sig på følgende måde:

Søren Kuhr Nielsen (formand)

Trine Nielsen (næstformand)

Vivi Kildelund (kasserer)

Ida Eskildsen (sekretær)

Jens Brandt (medlem)

Jesper "Fåborg" Madsen (medlem)

Anne-Mette Nydam (medlem)

Malene Lauridsen (medlem)

Kenneth Littau (medlem)

Jonas Dyhr (suppleant)

Frederik Drøscher (suppleant)

I Gudme HK var der genvalg til bestyrelsesmedlemmerne Tina Kiil, Trine Eggert og Vibeke Møller, hvor Henrik Jørgensen og Lars Dreyer også blev genvalgt som revisorer.

Ved generalforsamlingen blev Niels Kildelund meget velfortjent udnævnt som Æresmedlem i GOG Håndbold for sin mangeårige indsats og sit loyale arbejde for klubben. Tillykke til Niels!

Bestyrelsen vil gerne takke de afgåede medlemmer for mange års tro tjeneste, hvilket vi gør lidt mere ud af i en særskilt artikel. 

Vi ser frem til en spændende sæson, som allerede er i fuld gang!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner