Nyt ansigt på kontoret: Natascha Frahm-Hansen er vores nye økonomiansvarlig

Akademisk Boldklub
7. dec. 2023

Natascha Frahm-Hansen bliver ny økonomiansvarlig i AB. Hun har første arbejdsdag d. 2. januar.


Natascha kommer med en stærk baggrund fra revisionsbranchen, og vi er meget begejstrede for at kunne tiltrække en profil som hende. Natascha bliver ansvarlig for økonomien i klubben, og vil til dagligt sidde med bogføring, medlemsadministration og generelle økonomi- og kontingenthenvendelser. Natascha bor i Bagsværd, og kender således udmærket til AB.
Hun udtaler: - Jeg ser meget frem til at starte i AB. Foreningslivet tiltaler mig meget, og jeg har kun hørt godt om AB som klub. Jeg glæder mig meget til at møde de mange medlemmer i klubben og mærke livet på det store anlæg. Jeg håber, mange af jer vil kigge forbi kontoret, når jeg er startet i januar.
På kontoret afløser Natascha vores hidtidige økonomiansvarlige Camilla, der har fundet nye spændende udfordringer uden for anlægget i Bagsværd. Fra hele klubben skal der lyde en stor tak for indsatsen og de mange smil, man altid er blevet mødt med.
Vi glæder os over at have en kompetent afløser på plads, og ser frem til at Natascha bringer sine faglige- og menneskelige kompetencer i spil fra kontoret.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner