Nyhedsbrev juni 2024

Roskilde Skiklub Hedeland
22. maj. 2024

Indholdet i dette nyhedsbrev er 

  • Formandens indlæg
  • Skiburger-nyt
  • Rullerne ruller hver mandag og onsdag
  • Winterberg og Branäs
  • Uge 16-2024 – Hemsedal

 

Tak til bidragyderne for indlæg og billeder.
Deadline for næste nyhedsbrev er midt i august, men endelig dato er ikke fastlagt. 
Gerne indlæg og billeder (hver for sig) i en mail til webmaster@roskildeskiklub.dk.  

Webmaster


Formandens indlæg

Kære Skiklubmedlem

Vi tager hul på skiklubbens 48. år. Tak til alle jer der mødte op og bidrog til en god generalforsamling samt hjælp til op- og nedtagning.

Dette år var 2 bestyrelsesmedlemmer samt formand på valg, alle modtog genvalg og blev valgt ind. Der blev fremlagt et flot regnskab, hvilket det flotte resultat fra festivalen blandt andet bidrog med. Tak for den tillid skiklubbens medlemmer har til bestyrelsen.

Skisæsonen sluttede af i Hemsedal i 4 hytter med glade skiklubmedlemmer og masser af sne på pisterne. Som noget nyt denne sæson var også en testtur for børn til Branäs i uge 13. Turen var en stor succes og Branäs vil være destination for børneturen i uge 8. Hold øje med holdsport, når der åbnes for tilmelding til turen til efteråret. Med et punktum for denne gode skisæson med hele 10 udbudte ture hos Roskilde Skiklub pakker vi skiene sammen og gør klar til sommerens aktiviteter. Næste tur i klubben er en vandretur til Pyrenæerne. Tak til alle turarrangører der har været med til at skabe et så flot og varieret udbud af ture denne sæson.

Med afslutning af skisæsonen kommer også opstarten af Skiburgeren på Roskilde festival. De fleste pladser er allerede besat og vi skal til at høste frugten af det forgangne års arbejde med forberedelser. Jeg håber i alle får en god festival og jeg glæder mig til at møde en masse medlemmer i Skiburgeren.

Inden Skiburgeren er der en mulighed for at prøve kræfter med race uden ski på, så skynd dig ind og tilmeld dig Roskilde Skiklubs Gokart mesterskab 2024. Alle over 13 år kan være med, mesterskabet afsluttes med en grillpølse og en kold drik.
Meld dig til via Holdsport her:  https://www.holdsport.dk/club/activities/29762493.

Den store opbakning til Skiklubbens sommerfest sidste år gør at vi igen inviterer til sommerfest på Hedeland d. 1. september 2024. Følg med på holdsport for nærmere info og tilmeldelse.

Senere i september er der mulighed for at deltage i Roskilde Skiklub Golfmesterskaber 2024.
Meld dig via Holdsport her: https://www.holdsport.dk/club/activities/29439591.

Jeg ønsker jer alle en god og aktiv sommer.

Mange hilsner
Formanden

Cecilie Laage-Petersen

Skiburger-nyt

Om godt en måned går det igen løs på Dyrskuepladsen. Masser af musik, glade mennesker, gode oplevelser og ikke mindst en god burger når sulten melder sig. Skiburgeren er klar og vi er meget tæt på at have fået besat alle vores vagter i boden. Tak til de mange medlemmer, der har meldt sig til en tjans i boden. Vi håber I får nogle hyggelige dage midt i musikken og i den hektiske aktivitet, der ofte er i boden.

Vi har stadig en enkelt attraktiv tjans tilbage. Hvis du er serviceminded og klar til at betjene de andre frivillige i boden, kan vi tilbyde en vagt i bodens café. Den består af 3 vagter af 6 timer fordelt over 3 dage og en introduktion på 3 timer om tirsdagen.

Planlægningen af årets festival har været i gang siden november, og vi er som nævnt ved at have det meste på plads. Med fare for at glemme nogen vil jeg nævne de nøglepersoner, der har været med i forberedelserne til årets festival. Allan Larsen, har gennem en del år stået for det praktiske omkring opbygning, indretning og nedtagning af boden. Han har fået samlet et godt team, med garvede og nye medarbejdere, som er klar til opgaven. Ghita og Henrik har regnet og vurderet på, hvad vi skal købe af råvarer og har sendt de første bestillinger af sted. Mikkel Steentofte har styr på vagtgruppen og Christel van der Rijke har med stor tålmodighed klaret tilmeldingerne fra over 180 frivillige. Michael Margolis har været stærkt involveret i processen med at finde den rigtige burger, de bedste boller og de perfekte dressinger. Ida Gliese har helt styr på kravene til hygiejne. Og så kan vi trække på klubbens kasserer, Annette, som med sikker hånd styrer økonomien.

Sammen med alle I andre, som ikke er nævnt, er vi klar til at producere op mod 25.000 burgere på 4 hektiske dage under festivalen, og vi drømmer også om, ligesom sidste år, at hente ½ million kr. hjem til klubbens mange aktiviteter.


Gode burgerhilsener
Klaus / Skiburgerteamet

Allan får de sidste detaljer på plads.

Der skal også mad og drikke til når boden skal gøres klar.

På billedet ses fra højre Michael Margolis, Allan Larsen, Ghita Podbielski og Klaus V Larsen.

Rullerne ruller hver mandag og onsdag

Det er dejligt sommervejr, og rullerne nyder de gode aftener til at få god motion og set lidt af Roskilde's omegn. Alle kan være med, også selv om du er begynder eller skal have "banket lidt "rulle-rust" af - vi tilrettelægger turene, så der bliver turlængde og fart efter de fremmødtes lyst.

Vi ruller hver mandag og onsdag fra 18.30 eller 19-tiden. Startstedet kan variere pga. vind. Alle træninger slås op som begivenhed på facebook-gruppen "Roskilde Rul", så tjek den lige ud.

Lad os ses til en fællestur, hvor du med garanti går glad hjem efter en rulletur!


Vi ses på hjul!
På gensyn og mange hilsner
Kurt

Har du spørgsmål så skriv eller ring til mig på Kurtroskilde@live.dk eller mobil 61 36 38 52. Tjek info på Facebook: Roskilde Rul.

Winterberg og Branäs

 

Se galleri fra Winterberg og Branäs.

Med vemod tog vi afsked med vandrerhjemmet i Winterberg i uge 8. Turen har kørt siden 2016, og stedet var perfekt til sociale aktiviteter, men der var efterhånden for lidt sne og dermed for megen trængsel.

Fremover flytter børneturen mod nord, hvor vi i uge 13 testede Branäs i Sverige. Det er et meget børnevenligt område, og man bor i moderne lejligheder, hvilket dog giver færre muligheder for fællesskab. Vi forventer at gentage turen i uge 8, 2025.

Hilsen
Lilian, Lars, Jens & Hanne

Team Winterberg/Branäs

Uge 16-2024 – Hemsedal

Se galleri fra Hemsedal.

Turen startede som sædvanlig fra Roskilde Kongrescenter, og vi kørte med Vikingbus.
Der var opsamling af flere i på havnen i Helsingør, og herfra gik turen fint gennem natten, til vi ankom til Hemsedalen Skicenter ca kl 7 fredag morgen. 

Så blev det til gengæld spændende, for bussen kunne ikke køre op til hytterne grundet sne på vejen, og chaufføren kunne ikke få monteret de medbragte snekæder, men der blev rekvireret taxier til transport af folk og bagage, og med en del forsinkelse nåede vi alle frem til vores hytter.
Her blev vi budt velkommen af Ghita og Reinar, der leverede hjemmebagte boller til alle hytter.

Herfra gik det løs på skiskolen, hvor Finn, Sandra og Morten sørgede for, at alle fik kigget teknikken grundigt efter, og der var stor tilfredshed med deres arbejde. 

Alle tre dage havde super pister, det fedeste vejr, og masser af godt skiløb. Det er mit indtryk, at alle havde en god tur, og at det sociale i hytterne fungerede fint. 

Lørdag eftermiddag havde vi en lille fælles afterski, med glühwein og chips 

Min egen hytte var begunstiget af at have barnebarnet Kirsten med på ski for første gang, hun var bare 2 år og 8 måneder, men det gik supergodt, og hun rykkede fint alle tre dage, måske fordi mor passede godt på hende. 

Desværre kom Pia Ganer tilskade med sit knæ, vi ønsker hende en hurtig heling. 

Hjemturen forløb fint, og vi landede i Roskilde tidligt mandag morgen. 

 Hasse

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner