Nye bordtennisforældre blev klædt godt på

HGI Bordtennis
29. sep. 2019Der var god stemning, og masser af spørgelyst fra de fremmødte forældre, mens de blev klædt på med masser af viden til at håndtere børnenes bordtennissport. 
 Er du også forælder til en ny/nyere ungdomsspiller så læs endelig med, og følg gerne anvisningerne nederst i denne klubnyhed. 

Mandag 
den 16. september var en del forældre mødt frem til Ungdomsudvalgets forældremøde for U og Ungdom Øvet (UØ) holdene.   

Mødeleder og Pointstævneansvarlig Helle Brodersen, bidrog med vigtig viden om vores dejlige klub hvor hun bl.a. fortalte lidt om klubbens historie, samt dens store bredde fra yngste nybegynder til seniorelitespillere – i vores klub er der plads til alles udvikling.  

I korte træk:  

POINTSTÆVNER 
(Helle)  

Alle nye og nyere spillere opfordres til at deltage i ét eller flere af sæsonens Pointstævner som starter op i weekenden 
9. - 10. november.  Der afsluttes med et finalestævne mod spillere fra andre kredse end Hillerøds Kreds1.

Der vil blive oprettet et Holdsport - “Pointstævnehold” med alle interesserede/deltagende, hvorfra du vil kunne modtage vigtige beskeder og påmindelser via Holdsportprofilen/APP’en   Det er derfor vigtigt med en tilbagemelding på, om den enkelte spiller ønsker at deltage, så klubben kan sikre at der er indløst licens til at spille (se mere nederst i denne klubnyhed).   
Læs mere om Pointstævnerne HER (siden opdateres til denne sæson så snart vi modtager sæsonens præcise Pointstævnedatoer)  Siden findes øverst på vores hjemmeside under "Turnering > Pointstævner".

ØVRIGE STÆVNEMULIGHEDER
 (Louis) 
  

Ud over Pointstævnerne er der mulighed for at få spillet kampe i en række stævner, og også for at deltage i sociale klubture til hyggelige stævner. 
    

Eksempler på stævner kunne være 
Egedal Cup i weekenden 5. - 6. oktober hvor flere af klubbens spillere er tilmeldt, ØM Ungdom i starten af januar hvor vi meget gerne ser at ALLE vore ungdomspillere deltager, klubture og DGI Landsmesterskaberne for alle i Vejen. 
Se alle sæsonens relevante stævner på stævnesiden 
HER    

BRUG AF SPILLERFOTOS I KLUBREGI (Louis)   

Da vi i forbindelse med Pointstævner og andre stævner laver en Facebooktråd, i hvilken vi opfordrer jer som forældre til at lægge billeder og sjove kommentarer op, vil vi bede om jeres tilladelse til at benytte disse billeder af jeres børn. Børnene elsker at finde sig selv på hjemmesiden, hvorfor et billede fra f.eks. en præmieoverrækkelse kan være guld værd. 
  
Tag meget gerne billeder tæt på og i bredformat og høj opløsning, så beskærer vi dem selv inden de lægges op.  

Tilladelsen gives via dine profilindstillinger på Holdsport profilen. Du krydser af i "Klubben må bruge billeder af mig i sin markedsføring" på din profil på Holdsport. 
Fik du det ikke gjort ved oprettelsen af profilen kan du gå ind på holdsport under din (spillerens) profil, vælge "Ændre dine personlige oplysninger, og herunder skrive "JA" i "Klubben må bruge billeder af mig i sin markedsføring".
  

På forhånd tak, vi glæder os til at bruge jeres fine billeder. 
    

RATING POINT 
(Bastian)
    

Det blev pointeret at det er vigtigt overfor børnene at signalere at 
rating point i sig selv ikke er interessante, og at de kun skal benyttes til at indplacere spillerne i relevante stævnerækker.     Rating point i f m stævnetilmelding m.m. kan du læse mere om nederst på Stævnesiden HER      

ØKONOMI - KLUBBEN BYGGER PÅ FRIVILLIGT ARBEJDE 
(Helle)     

Uden hjælp fra spillere og forældre til f.eks. at afvikle Kegleturneringer m.v. vil klubben ikke kunne opretholde vores høje aktivitetsniveau og professionelle træning.  
    

Derfor er det meget vigtigt at alle bidrager det I kan, blot en 2-3 timers vagt som man selv vælger engang imellem er en stor hjælp. 
    

Frivillige opgaver udbydes via Smartplan, og vi glæder os meget til at høre fra dig efterhånden som der opstår nye opgaver. Der linkes til Smartplan fra forsiden af vores hjemmeside 
HER    

Hvis vi er så heldige at du selv, eller nogle i dit netværk vil være interesseret i at støtte en dynamisk klub håber Sponsorudvalget at høre fra dig
 – Se kontaktpersoner 
HER  

BORDTENNISUDSTYR/BAT/KLUBTØJ
 (Bastian) 
  

Bat:
 Undlad at
 købe et startbat i en sportsforretning idet de oftest er uanvendelige til nybegyndere hvilket vil medvirke til, at du aldrig lærer en korrekt teknik. Herudover kan du ofte ikke skifte gummibelægningerne på disse bats efterhånden som de slides. 
Du kan købe et specialudviklet startbat til en rigtig god pris gennem klubben (spørg din træner), og øvrigt bordtennisudstyr kan bl.a. købes via BTEX.DK som altid er klar til at hjælpe dig. 
    

Tøj:
 Du bør i alle kampsituationer optræde i vores røde klubtrøje som ud over battet er den vigtigste investering. Husk også hvis du benytter andre træningstrøjer mellem kampene, at skifte til klubtrøjen hvis du har spillet dig på præmiepodiet. 
    Læs mere om køb af klubtøj m.m. HER     

 


ORIENTER DIG
 (Louis) 
    

På klubbens hjemmeside 
HER finder du langt den meste information, og du kan finde svar på så godt som alt. Bliver du alligevel i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte et af Ungdomsudvalgets medlemmer HER    

Det er også på klubbens hjemmeside (og på Holdsport), at du finder klubbens forskellige kalendere med info om hvad der sker hvornår og 
f.ex. info om træning ændringer/aflysninger.    

Her & Nu info får du via Holdsport, eller vores Facebookside 
HER, som altid opdateres med seneste nyt. Facebooksiden behøver du ikke at have en Facebookprofil for at se, men du kan selvfølgelig kommentere m.v. på opslagene hvis du har en.      

HGI Hillerød Bordtennisklub er bl.a. også på 
Twitter, Instagram  og YouTube    

Se en længere liste over hvilke links der kan være relevante for bordtennisspillere 
HER.      

UNGDOMSUDVALG SØGER NYE FORÆLDRE SOM VIL GØRE EN FORSKEL 
 
  

Birgitte Thais Christesen var så sød at melde sig som frivillig i Ungdomsudvalget hvilket vi sætter rigtig stor pris på. Ungdomsudvalget ønsker at udvide med endnu en forælder til en forholdsvis ny spiller.   Er du interesseret i at blive en del af vores team som bl.a. står for sociale arrangementer, klubture m.v. vil vi glæde os til at modtage din henvendelse til én af udvalgets medlemmer som kan ses HER

TILBAGEMELDING FRA FORÆLDRE 

Vi blev gjort opmærksomme på, at det kan knibe for en del spillere at nå til den tidlige træning kl. 15.30 om onsdagen hvilket er rigtigt ærgerligt. Ungdomsudvalget viderebringer problemstillingen til formanden/bestyrelsen.
    

HER-OG-NU
  - vi beder ungdomsspilleres forældre om   

Vi vil meget gerne bede 
ungdomsspillernes forældre om allerede nu at:     

1. 
T
ilmelde jeres barn til Pointstævnesæsonen (som Helle nævnte vil det kun være nødvendigt at deltage i mindst ét af sæsonens stævner, og det bør alle jeres børn have glæde af).  Når I har tilmeldt jeres barn til Helle, vil vi kunne indløse licens til jeres børn, og oprette jer som deltagere på Holdsports "Pointstævnehold" så vi kan sikre at I får al relevant info om Pointstævnerne.   I bedes sende en mail til Jeres kontaktperson i HGI : Helle Brodersen, Mobil 61661209, e-mail: Helle@3450.dk 

I bedes ved tilmelding angive følgende oplysninger:  

Spiller Navn Adresse  

Telefon  

Født dd-mm-yyyy  

E-mail      

2.
 I bedes også oprette en 
Forældreprofil på Holdsport som I tilknytter til jeres barns/børns Holdsport profil(er). Dette vil give jer mulighed for at se alle oplysninger der sendes til spillerne, og at kommunikere på spillernes vegne. Se evt mere om dette HER  I kan også få svar på mange af jeres øvrige Holdsport spørgsmål HER.      I finder et direkte link til spillernes profil(er) nederst i mails fra Holdsport.     

3.
 
Like vores Facebookside (og meget gerne vælge "se først") samt anmode om medlemskab af Facebookgruppen "Hillerød Bordtennis Ungdom".      

4. Sikre at I har givet lov til at anvende fotos af jeres børn i klubrelaterede indlæg (se ovenfor).


Pointstævneansvarlig Helle Brodersen, Træner Bastian Schmidt-Sivertsen og Stævneansvarlig Louis de Voss siger tusind tak til alle de fremmødte, som brugte en times tid en mandag aften på at blive informeret om klubben og børnenes sport. 

Forældre der deltog i mødet: Birgitte & Casper (Emil Thais Christesen), Lasse (Malthe Boldrup Toft), Janne (Michaela & Nicklas 
Hammilton Jee), Claus (Frederik Fallerberg Thomsen), Jakob Larsen (Lucas Winther Nielsen), John (William Velander), Thomas (Nicklas Løwe Hansen), Anja (Felix Friis-Christensen), Mads (Arthur Schalk Oehlenschlæger), og Claus (Oliver Hartvig Rasmussen).


Power-Point
 slideshowet som Helle gennemgik under forældremødet kan ses HER.   

DIVERSE BORDTENNIS LINKS kan ses via linket 
HER.      AF: Louis de Voss.
 

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner