Ny turneringsstruktur til sæsonen 2023/2024

Odense Ishockey Klub
26. mar. 2023

- af Anders Holst

Danmarks Ishockey Union har sammen med de danske ishockeyklubber valgt at gå nye veje i den kommende sæson. Et turneringudvalg nedsat af klubber og union har arbejdet med et skifte tilbage til lige årgange, således at det kommende sæson hedder U6, U8, U10, U12, U14, U16, U18 samt ny junior/seniorliga og Kvindeliga. Der spilles turneringsishockey fra U8 og her på siden kan du se nogle af tankerne bag hver årgang.

Processen fra 18.02. (Sportschefmøde) frem til i nu har været en godkendelse fra hovedparten af danske ishockeyklubber til nye årgange. De specifikke regler på hver årgang er også næsten på plads, men der er en større diskussion om, hvorvidt der skal være spil om point på kommende U14. Men generelt set fastholdes reglerne for de enkelte årgange selvom grupperne bliver et år ældre.

 

I OIK’s Sportsudvalg arbejdes der med følgende:

 

U8 (1 eller 2 hold tilmeldes)

U10 (1 hold tilmeldes)

U12 (2 hold tilmeldt)

U14 (1 hold spiller DIU turnering) 1 hold spiller U14.3, som er organiseret af 5 – 6 klubber.

U16 (2 hold tilmeldes)

U18 (2 hold tilmeldes) Måske deltager Kvindeligaen i U18.2 vest

Ny liga (OIK arbejder på at stille et stærkt juniorhold med en gruppe seniorspillere tilknyttet)

Kvinder (2 hold tilmeldes)

 

Der ligger et stort stykke arbejde den kommende tid med at forme holdene frem mod næste sæson. OIK ser en fordel i, at vi kan holde årgangene sammen et år mere. På en del af holdene bliver det også med en del af de samme ledere omkring holdet.

 

Har du spørgsmål til ny struktur så kontakt OIK’s Sportsudvalg (som til udgangen af april består af Mathias Thinnesen, Lars B Nielsen, Casper Kragh, Mads Porsmose og Anders Holst)

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner