Møller evaluerer 2018/19 i Stigadivisionen

HGI Bordtennis
30. apr. 2019

Sidste weekend sluttede en lang sæson for klubbens Stigadivisions hold, og resultat blev en 5. plads. Derved opnåede holdet målsætningen om, at slutte over nedrykningspladserne.

Denne slutplacering vil jeg betegne som en stor succes, også selv om vi aldrig rigtig var tæt på top 4 og en plads i semifinalen.

Målet for sæsonen var ikke kun at undgå nedrykning. Det var lige så vigtig at vores egne bedste spillere, fik erfaringen med Stigadivisionen. Dette gjaldt især for vores nye ungseniorer som har store ambitioner. 

Fra Ola og min side var det igen i år vigtigt, at spillerne på holdet prioriterede Stigadivisionen meget højt. Det er jo netop spillerne fra de andre hold i rækken, som på sigt skal besejres, hvis vores unge spillere skal opnå deres ambitioner. Samtidig skulle Daniel fortsætte den fremgang, som startede i forrige sæson. Her synes jeg også spillerne leverede en godkendt præstation, og det skal vores 2 svenskere og Qatar-spiller have en stor del af æren for. Alle 3 kom til med en yderst seriøs og professionel indstilling til de kampe de deltog i, og havde derfor stor andel i, at alle præsterede godt i de vigtige kampe imod LEVEL og B75, som vi fik 7 point mod til sammen, og som reelt var årsagen til den flotte slutplacering.

I år havde holdet fået tilgang af Martin Buch fra LEVEL BB/KBTK, Marius Dam fra Viby BTK, Oliver Petersen Næstved Bordtennis, Christoffer Kjellson, Anton Andersson begge Lyckeby BTK i Sverige og Wahab fra Qatar. Desværre mistede vi, Peter Svenningsen til B 75, Supanut ”Beam” Wisutmaytangkoon til Herlev Bordtennis og Tom Jarvis til Halmstads Elitedivisions hold. Det betød at Daniel Simonsen var den eneste tilbage fra sidste sæson.

På trods af den store udskiftning på holdet, så er det faktisk sammenholdet og opbakningen internt på holdet, som jeg er mest tilfreds med i denne sæson. Spillerne har gået forrest med heppende tilråb hele sæsonen, og på den måde fået tilskuerne med til at skabe god stemning. Selv når Marius og Oliver ikke spillede, bakkede de 110 % op om holdet. Alle har hjulpet til med opsætning og nedtagning som det mest naturlige i verden, det har været en kæmpe fornøjelse. 

 

Jeg vil gerne rose:

  • Daniel for – igen i år – at vise fremgang i kamp, både spillemæssigt men især mentalt. Når det hele går op i en højere enhed, kan han slå alle i ligaen.  Når stabiliteten i hverdagstræningen og fysikken er på plads, så kommer det for alvor til at gå stærkt med at hæve niveauet. Daniel skal også have ros for at være bedst i de vigtigere kampe mod LEVEL og B 75. Især vil jeg huske denne sæson for hans kamp mod Wilhelm Kindblad i december 2018 – det var klasse på et afgørende tidspunkt.
  • Martin Buch for en topprofessionel indstilling, stort fighter og for altid at give dig maksimalt i træning og kamp. Buch har været et stort aktiv og forbillede for vores yngre spillere i træningslokalet og i kamp i denne sæson. Vi har i øvrigt haft fornøjelsen af Buch meget mere til træningen, end jeg havde forventet, og det sætter både Ola og alle spillerne stor pris på.
  • Marius for at altid at være der, både som spiller, coach og opbakning. Kæmpe fremgang fra starten af sæsonen til slutningen i kamp. Marius er seriøs og har en fantastisk indstilling,  og skal bruge de gode kampe i slutningen af sæsonen til at opbygge selvtillid, og være bevidst om at hans niveau er højt nok til at vinde mange flere kampe.
  • Oliver for at være en god holdspiller og træningsmakker. Der ligger stort potentiale, da topniveauet er højt nok til Stigadivisionen. Men først skal troen på egne evner være mere toneangivende end frygten for at tabe, derefter kan fremgangen i kamp starte.
  • Anton og Christoffer for at tage kampene seriøst og være en større del af holdet end vi kunne forvente. Samtidig var det en fornøjelse at se Jeres fight og gode personlighed. Især weekenden i Nordjylland blev god både socialt og spillemæssigt på grund af  jer.
  • Wahab, vores ”joker fra Qatar” som seriøsiteten lyser ud af, og for at udvise ydmyghed i forhold til vores elskede sport som jeg ikke har set før. Og selvfølgelig de 2 fantastiske sejre og spil i nøglekampen mod LEVEL.   


Personligt skal jeg undskylde overfor holdet, at jeg ikke kunne være til stede ved alle holdkampe denne sæson. Jeg håber, alle ved at det ikke er med min gode vilje, da jeg har nydt at være jeres holdleder i denne sæson.

Det store spørgsmål nu er selvfølgelig, hvad der sker med holdet til næste sæson.. Pt arbejder vi alle i Sportsudvalget på at forsætte den gode udvikling med at give unge spillere chancen i Stigadivisionen sammen med rutinerede kvalitetsspillere - eventuelt fra udlandet. Jeg håber flere at vores egne unge talenter udvikler sig nok til at kunne supplere Stigadivisionstruppen.


God sommer.

Jesper Møller
Holdleder i Stigadivisionen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner