Mikkel og Victor på podiet i Egedal Cup

HGI Bordtennis
11. mar. 2019

Mikkel Wilken viste lørdag vejen for de mere urutinerede stævnedeltagere ved imponerende at vinde begge sine rækker i Egedal Cup i Ølstykke. 

MIKKEL WILKEN NÅEDE TIL TOPS VED EGEDAL CUP I BÅDE YNGRE DRENGE B OG JUNIOR D

 
Søndag kunne Victor Skarby, som normalt spiller Pointstævner, så følge Hillerød succesen op med en flot 2. plads i en stærk Puslinge D række. 

VICTOR SKARBY PÅ PODIET FOR SIN FLOTTE 2. PLADS I PUSLINGE D


 Mikkel nåede helt til tops efter i en alle mod alle pulje i Yngre Drenge B, at have besejret nr. 2 i puljen Jonathan Blom (Frederiksberg BTK) med 3-0. Valdemar Høyer Pedersen endte her som nr. 5 i rækken. 
 
I Junior D var Mikkel endnu mere overlegen da han her også vinder mod puljens nr. 2 Victor Schmidt (Brønshøj) med 3-0 og sætcifrene 11/4,11/4,11/4 - stærk præstation af Mikkel! 

MIKKEL WILKEN NÅEDE TIL TOPS VED EGEDAL CUP I BÅDE YNGRE DRENGE B OG JUNIOR D


Hos de yngste og mere urutinerede spillere i Puslinge D havde vi ud over Victor deltagelse af Emil Thais Christesen. De havde begge taget udfordringen op og spillede søndag dette “rigtige” stævne efter at have spillet Pointstævne for nyere spillere lørdag.  
En stor ros til Emil og Victor for dette, kamperfaringen kan gøre en forskel i det lange løb, og Pointstævnefinalen venter lige om hjørnet. 
 
I Puslinge D rækken gik det bedst for Victor som imponerende kun tabte en enkelt kamp i løbet af den store pulje til den senere vinder Nicholas Haagensen (Amager). Victor lykkedes dog med at tage sæt fra Nicholas og endte derved på en fornem 2. plads i rækken.  
Emil spillede nogle tætte sæt i kampen mod Nicholas, men tabte desværre også til den stærke spiller og endte derved som nr. 7 i rækken.

Pga den knappe økonomi i klubben var der ikke en coach tilstede ved dette stævne hvor vi kun deltog med 4 spillere, hvorfor det er dejligt at se, at vore spillere tager sagen i egen hånd, vokser med opgaven, og leverer flotte resultater alligevel.


Vil du være med til at øge klubbens indtægter så vi fremover vil kunne udsende coaches til flere stævner er der en oplagt mulighed for at hjælpe ved klubbens indtægtsgivende Kegleturnering, se mere nedenfor.
 
RESULTATER: Se alle resultater fra Egedal Forårs Cup på Bordtennisportalen HER. 
 
Er du også blevet fristet til at deltage i stævner i den kommende tid, så se med her: 
  
Brøndby Stævnet (16.) - 17. marts.  
Her vil vi rigtigt gerne se ALLE jer der spiller Pointstævner, i Brøndby på søndag den 17. marts (lørdag den 16/3 håber vi meget at I vil hjælpe til ved vores Kegleturnering, hvis indtægter er uundværlige for bl.a. at beholde klubbens brede træningsudbud til jer alle!).   
Stævnet er perfekt placeret ift. at du kan være velforberedt til at klare dig godt i Pointstævnefinalen 30. - 31. marts, og du vil her komme til at spille side om side med masse af Hillerøds (og Danmarks) øvrige spillere.  
Tilmelding senest 14. marts HER 
  
DM i Rating Odense 23. marts.  
Ratingopdelt stævne på én dag i Odense hvor du kan spille både single- og double, er sikret min. 4-5 kampe, og kommer til at spille mod andre unge som ældre spillere på samme niveau som dig.  
Tilmelding senest 20. marts HER 
  
Få hjælp til at tilmelde dig via Bordtennisportalen, og få et overblik over stævnemuligheder HER.   
På denne side vil du også kunne finde link til vores oversigtsark med "HGI TILMELDTE" spillere, og hvem du kan kontakte i tilfælde af spørgsmål.    
  
SOMMERLEJR:   
HUSK OGSÅ AT DET ER TID TIL AT TILMELDE DIG TIL KLUBBENS SOMMERTRÆNINGSLEJR I FREDERIKSBORGCENTRET, hvor der er 'først-til-mølle"-tilmelding  - LÆS MERE HER.
 

  
  
AF: Louis de Voss. 

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner