Medaljeregn og en enkelt pokaltriumf til Hvidovre Indoor

Amager Atletik Club
19. mar. 2024

Der var masser af gode resultater og ædelt metal at hænge om halsen, da vores gode venner i Hvidovre Atletik søndag afviklede den sidste afdeling af indendørsturneringen Hvidovre Indoor. Turneringen løber over tre stævner i januar, februar og marts, og udover medaljer i hver disciplin samt trekampen, optjener alle atleter point i deres respektive aldersklasser. Efter tredje stævne gøres regnstykket op både individuelt og samlet for hold. Der er pokaler både individuelt til vinderne i de forskellige klasser samt i den samlede konkurrence.

Jo flere atleter der er med desto bedre, og søndag havde vi 21 atleter afsted. Sammenlagt sluttede Amager AC med 1925 point, hvilket rakte til en fornem andenplads i klubkonkurrencen. I det sidste indendørsstævne før påske kunne vi dog ikke drive gæk med Trongården, der vandt suverænt med 2718 point. Trods alt kan vi dog glæde os over en lang række flotte resultater, der udløste en perlerække af medaljer.

I D13 ryddede Jonas stort set bordet over de tre stævner med 11 guld, 1 sølv og ikke mindst pokalen som tegn på den individuelle sejr i klassen. Med 178 point ud af 180 mulige sluttede Jonas med 12 point foran Alexander, der endte som toer med 166 point.

I P9 var Agnes meget tæt på at snuppe den samlede sejr i den individuelle konkurrence og sluttede kun sølle fire point fra 1. pladsen. Det blev dog til fire guld i 50m, længde, kuglestød og 3-kamp. Edda fik sølv i kuglestød og bronze i 3-kampen. I samme række fik Nova sølv i længdespring og 3-kamp, mens det blev til bronze i kuglestød. Meget imponerende da hun

hører til P7-gruppen.

I D9 vandt Eigil hele fem guld i 50m, længdespring, kuglestød, skumspyd og 3-kamp. Eigil var kun med i to af stævnerne, men sluttede alligevel kun otte point fra sejren i den individuelle konkurrence. I D11 var Louis også lige ved og næsten, da han sluttede på 2. pladsen

sammenlagt kun syv point efter. Vores drenge sad i øvrigt tungt på D11-rækken med Luca som treer, Storm nr. fire og Marc sekser.

I P15 var Amelie også tæt på i den samlede konkurrence og endte som nummer to med 154 point kun seks point fra førstepladsen. I D15 satte Vagn PR i højdespring med flotte 1.60m. Han endte som toer i den samlede konkurrence, mens William blev firer efter blandt andet guld i favoritdisciplinen kuglestød.

I D17 vandt Carl 50m foran Emil. Begge var på stafetholdet, der i starten af marts blev ungdomsdanmarksmestre i 4 x 200m ved DMU i Skive.

Således lakker indendørssæsonen mod enden, og vi ser frem mod udendørssæsonen, der for manges vedkommende bliver skudt i gang med Tårnby Games i weekenden 27.-28. april.