Mathias, Valdemar og Anders til tops

HGI Bordtennis
20. mar. 2024

Hillerød GI Bordtennisklub havde både Senior- og Ungdomsspillere der spillede sig på podiet i weekendens stævne på Vestegnen.

15 Hillerød spillere deltog i løbet af weekenden 16. - 17. marts i Brøndbys stævne, og det blev der en del podieplaceringer ud af, som vi ønsker alle stort tillykke med.

Som altid var Mathias Jensen (arkivfoto fra Ribe) på pletten og ‘taber’ først et enkelt sæt i finalen i Senior 1 hvor han ellers også her, overlegent besejrer Alex Bech Valentin (Roskilde) med 3-1 (11/1,11/4,6/11,11/2).

Også i Åben 1 blev det til Hillerød sejr idet Anders Gilberg vandt 3-1 i finalen over José Javier Jeria (Frederiksberg BTK).

Anders Gilberg vandt 2024 Brøndby Stævnets Åben 1 række for Hillerød GI Bordtennisklub FOTO: Henrik Kragh HGI

Ungdommen ville ikke lade sig stå tilbage for seniorernes præstationer, så Valdemar Kragh brillerede med Guld i Junior C efter finalesejr over Dylan Overbye-Arora (Københavns BTK) i fem sæt (14/16,11/9,10/12,11/8,11/8).

Valdemar Kragh vandt 2024 Brøndby Stævnets Junior C række for Hillerød GI Bordtennisklub FOTO: Henrik Kragh HGI

I U21 C spillede Sander Derkx sig fornemt ubesejret hele vejen til finalen hvor modstanderen, som i Valdemars finale, var Dylan fra København. Her blev det til et 1-3 nederlag til Sander, men fornemt Sølv.

Valdemar Thomsen nåede flot hele vejen igennem sin Drenge D række, og endte på podiet på en tredjeplads, efter kun at have lidt nederlag til den senere vinder af rækken Amir Al-Jaberi (Brønshøj).

Også et stort tillykke til Valdemar som allerede er topmotiveret til at deltage i Hillerød Pinse Cup.

Vil du også med til Hillerød GI Bordtennisklubs store Pinsestævne, så læs mere nederst i denne klubnyhed.

Valdemar Thomsen vandt Bronze i 2024 Brøndby Stævnets Drenge C række for Hillerød GI Bordtennisklub FOTO: Michael Thomsen HGI

En stor tak til jer (stjernereporter Henrik Kragh, Anders Gilberg og Michael Thomsen), der løbende kommenterede slagets gang i Brøndby med billeder og kommentarer i stævnets Facebooktråd, og via mail til undertegnede. Uden jeres billeder og kommentarer ville denne klubnyhed blive kedelig.

Lidt af den glade Hillerød GI Bordtennisklub trup ved Brøndby Stævnet 2024 FOTO: Henrik Kragh HGI

Se alle RESULTATER fra Brøndby Stævnet HER.

KLUBTRØJE: Ønsker du at vise dit tilhørsforhold til Hillerød GI Bordtennisklub, og hjælpe din(e) trænere med overblikket ude til stævnerne, er vores klubtrøje det oplagte valg.

FIND VORES FEDE KLUBTØJ HER

KOMMENDE STÆVNE og LEJR MULIGHEDER

Husk at du altid vil kunne finde en oversigt over STÆVNEMULIGHEDER på klubbens Stævneside HER.