Mascot Sportscenter Buskelund åbner 23/11-2020

ØBG Silkeborg
18. okt. 2020

Sportscenter Buskelund (SCB) er lige om hjørnet – HURRAAAHHH!! Med de forbehold der nu er ifm. færdiggørelse og overdragelse. I ØBG Silkeborg glæder vi os til at kunne tage De Nye Rammer i brug. Og vi lever fint med, at der ikke kan laves den store indvielsesfest lige nu.

En lang rejse ser dermed sin ende, mens en ny tager sin begyndelse.

En ekstra hal åbner mulighed for, at flere ØBG aktiviteter afvikles i ”egne” haller. I enten Balle eller Buskelund Hal 1 (ny) eller Buskelund Hal 2 (gammel)

Vi glæder os også til at skabe nye tilbud :-) Ex. i Floorball, nye Gymnastikhold, ”Basket i Buske”, Fodbold indetræning m.m. Planerne er ikke låst fast endnu, vi arbejder på det. 

Aktiviteter i SCB behøver ikke at være i ØBG regi. De Nye Rammer har mange anvendelsesmuligheder. Balle, Gubsø, Balle Huse, Ø Bording, A Lindgren kvarteret, Buskelund - kom med jeres gode ideer, eller gå selv i spidsen på et nyt initiativ.

Lad os sammen skabe det indhold, som styrker fællesskabet i vores lokalområde. Send dine ideer eller spørgsmål til: info@øbg.dk

Følg med på Facebook ”Sportscenter Buskelund”

Vi glæder os så meget til at byde dig velkommen :-)

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner