Marcus spillede finale i Serbien Open

HGI Bordtennis
25. sep. 2023


Hillerød GI Bordtennisklubs formstærke Marcus Ahrenholt Jensen har i dagene 20. - 24. september, sammen med det danske ungdomslandshold, deltaget i Serbien Open. 
 
Marcus spillede godt i både holdturneringen, og i single, men størst succes fik den unge Hillerød spiller i mix kategorien, hvor han havde dannet par med Ungarns dygtige Sophia Barcsai.  
Sophia lå inden turneringen ratet som nr. 14 i Europa, og var med til at vinde holdturneringen i Serbien Open U15 girls. 

 
I U15 mixed double var lodtrækningen lidt uheldig, og resulterede desværre i, at vores danske spillere måtte slå hinanden ud af turneringen. Det havde været lidt sjovere hvis de var mødtes i finalen. 
 
Således mødte Marcus/Sophia i semifinalen det rent danske par, tidligere Hillerød spiller Sally Lou/Johan Havsteen. Kampen kunne følges live, og mange danskere så med, da Sophia og Marcus vandt 3-1 i en god kamp. 

 
I finalen mødte vores par Østrigske Nina Skerbinz/Thao Novak, og måtte strække bat 0-3, men det blev stadig en fornem afslutning på en god turnering, med en flot andenplads til Sophia og Marcus, kæmpe tillykke! 
 
Det skal lige nævnes, at Marcus også spillede sig flot i hovedturneringen i U15 boys, hvor han bl.a. vandt over 3-1 over dygtige Aleksandar Jakimovski fra Nord Makedonien. 
 


I holdturneringen nåede Marcus semifinalen i B-slutspillet sammen med Nicolaj Wirk fra Brøndby. 
 
Papa Mathias kunne selvfølgelig heller ikke holde sig helt tilbage, så samtidig med at han flittigt rapporterede hjem om slagets gang med billeder og resultater, sørgede han da også lige for at coache Danmark på podiet. 
 

Mathias Jensen coachede Malik Severinsen og Emil Hasselbalch på podiet i U13 Boys Teams

En stor tak til Mathias for opdateringer og fotos som muliggjorde denne klubnyhed, og endnu engang tillykke til Marcus med de flotte internationale resultater. 
 
Se alle resultater fra Serbia Open HER.


Den danske Ungdomslandsholdstrup på vej mod Serbia Open 2023
AF: Louis de Voss.
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner