Marcus på bordtennisoplevelse i Østrig

HGI Bordtennis
11. apr. 2023

Hillerød GI Bordtennisklubs Marcus A Jensen har i Påsken været til stort internationalt stævne i Linz Østrig, sammen med en række andre danske spillere og ledere samt far Mathias. 


Vi bad Mathias om efterfølgende lige at lave et hurtigt overblik over Marcus’ oplevelser i Youth Championship Linz 2023: 
 
“Marcus startede med at spille teams 15 sammen med Gustav højslet Hvor de starter med at vinde 3-0 over et Schweizisk hold. Derefter taber de 0-3 til et godt tjekkisk hold,så taber de 0-3 til et Belgisk hold hvor Marcus tager sæt fra den ene.
Så møder de et af de svenske Landshold og taber 0-3 men Marcus taber 2-3 til Emil
Gjørling. Og bliver nr.17 i holdturneringen
Single vinder Mar
cus de 2 første kampe i puljen, og taber den sidste i puljen og går videre som 2 og møder olle Stål fra Sverige og taber 0-3.
Så møder han en fra det belgiske landshold hvor han taber 1-3. Men niveauet har været højt i Boys 15. Men en rigtig hyggelig tur”.
 


På førstedagen blev en af Marcus’ bolde udvalgt til dagens bold, stort tillykke med det, og tak til Mathias for opdatering og fotos: 
 
Ball of the Day 1 
 
22nd Raiffeisen Youth Championships Day 1 -  1 Rally of the day 

Læs mere om turneringen HERAF: Mathias Jensen / Louis de Voss

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner