Player_slider

Klubnyheder

Landsholdsuge vel overstået
Odense Ishockey Klub - 19. nov. 2021

- af Anders Holst


Vi havde i sidste uge en artikel om Kvinde-landsholdets OL-kval og de fine fynske islæt med 4 deltagere. Det endte jo meget flot. Og de lokale kvinder er blevet behørigt fejret. U18- samlingen (med Oskar Grossmann, Magnus Møller og Jonas Jakobsen) med 3 skrappe modstandere i Slovakiet blev også nævnt. Det var, med landstrænerens ord ”meget lærerigt for både spillere, trænere og landsholdsstaff” at møde 3 top-nationer.


Men oveni det var der jo også fynsk deltagelse på U20 landsholdets tur til Letland i form af Bulldogs-spilleren Philip Rafnarsson (FW). Der var 2 sejre på hjemmebane til A-landsholdet mod Norge og Letland med S. Ehlers og Nicolai Weichel i line up. Der var såmænd også samling for U16 og U17 bruttotrupperne  med deltagelse af Marcus Wittchen på U17 samt Oliver Kristensen og Markus Jakobsen på U16. Denne samling er den sidste inden udtagelse til decembers landskampe på både U16 og U17 niveau.


Og så var der også en U18 kvindesamling i Odense med deltagelse af Flora Kildal (MM), Frederikke Raarup Andersen (FW), My Lau (B), som en af de sidste forberedelser til deres landskampe mod Norge i december og deres efterfølgende VM i januar.


Ugen blev rundet af med samling for U14 skills class med en stribe 2008’ere fra Odense og U15 vest samling ligeledes med en stribe 2007’ere fra Odense på samlinger i hhv. Vojens og Odense.

 

Vi håber at alle spillere er vendt hjem til klubben med lyst til at blive bedre og arbejde med det de skal forbedre.

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1.284.000 andre og opret dig hos Holdsport