Landsholdsuge del II

Odense Ishockey Klub
4. nov. 2022

- af Anders Holst

 

Uge 45 er en vigtig testuge for U18 og U20 på herre-siden. Der er mindre en 1 måned til VM-precamp for U20 landsholdet og Jens Nielsen, Andreas Lilja og Lasse Thomsen skal se deres bruttotrup an. Samlingen er i Østrig  7. -13. november, hvor holdet skal spille tre kamp mod Letland, Østrig og Ungarn.  Skrappe modstandere.

I august hvor U20 spillede i Karlstad var holdet offensivt ganske produktivt, og nu skal evnerne testes igen. I august var det ”kun” Philip Rafnarsson (FW), der var med. Denne gang har han følge af Malte Kej (FW) og Jonas Jakobsen (D), som er i gang med et stærkt efterår. Ikke mange af de udtagne spillere tager regulær spilletid i Metalligaen. 7 af spillerne spiller i Sverige. Holdet gaber over årgangene 2003, 2004, 2005. Oskar Mølgaard fra HV71 med en stribe SHL kampe i benene fra de sidste uger er muligvis mest markante spiller på holdet. Line up byder også på Sebastian Maddock (ex Odense), som er i Växjö.

 

U18-landsholdet har lang tid til VM, som ligger i april. Holdet samles uden deres 5 – 6 stærkeste spillere (som er med U20). Samlingen foregår i Füssen, Tyskland 7-12. november, hvor holdet deltager i en trenationers-turnering.. 15 af spillerne er at finde i vest-divisions-klubber og hovedparten af spillerne spiller Talentliga. Oskar Grossmann (D) er med som en af backerne hos landstræner Flemming Green. En spændende opgave venter i Füssen for Oskar og de andre. Der er en god mulighed for nye spillere viser sig frem i fraværet af nogle af holdets bærende spillere.

 

God landsholdsuge til de 4 dygtige spillere fra Odense.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner