Landsholdsuge del I

Odense Ishockey Klub
4. nov. 2022

- af Anders Holst

U18 kvinderne tager lidt tidligt hul på landsholdsugen, når de fredag den 04.11. møder ind til en kort samling, hvor U18 K spiller med på U15-puljeturnering. Fra Odense deltager Ida Søndergaard, Nadia Bertelsen, My Lau, Jessica Frederiksen, Frida Laursen, Andrea Mortensen. 3 backer og 3 forwards som er med i indledningen til U18 VM i januar. Årgangene på U18 K er nu 2005 som de ældste og derunder 2006, 2007. Spillere fra 2008 afprøves også.

 

Der spilles U15-puljeturnering i Gentofte med Esbjerg, Aalborg, Rødovre, Herlev, Rungsted og U18K.

 

Landstræner-gruppen hedder nu Mikkel Ry Nielsen som hovedtræner (ex Rødovre sportschef), Tobias Ruelykke og Nickolai Thrysøe, Birgitte Nordstrøm som assistenter

 

Om en uge samles et ungt landshold på kvindesiden igen i Idrættens Hus. Spillerne er mellem 15 og 22. Og i denne omgang er der plads til Hannah Aldous (D), My Lau (D ), Julie Oksbjerg (FW) og Mille K Jensen (MM). Et U23 hold som har samling i Gentofte Isstadion.

 

Vi ønsker spillerne held og lykke i begge weekender!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner