Landsholdsuge

Odense Ishockey Klub
31. jul. 2022

- af Anders Holst

Kalenderen siger stadig juli, men en stribe af de danske ishockey-landshold er samlet denne uge.

Kvindernes A-landshold mødtes mandag i Rødovre og har samling frem til lørdag aften. Holdet forbereder sig intenst til VM. I denne uge spiller de mod Ungarn fredag aften kl 20.00 og igen lørdag. Michele Brix Nielsen og Julie Oksbjerg er udtaget til denne samling. Ny landstræner skal have overført nogle af sine ideer til gruppen. Assisterende træner til VM er Nicklas Hardt, som også er del af U18-ledergruppen på herrer-siden.

 

I Herning har U16, U17 og U18 bruttotrupperne været samlet siden onsdag formiddag. Træner-/ledergruppen mødtes tirsdag og onsdag mødte de tre landshold ind til 4 dage med træninger, tests og interne kampe. Nyt test-batteri hos DIU indeholder: Dødløft 1 RM i trapbar, Squat 5 RM, liggende pull ups, Military (30/30 løb 10 gange), trespring og stående længde samt bænkpres.

På U18 landsholdet er Oskar Grossmann fra OIK blandt de valgte backer.

På U17 deltager Markus Jakobsen og Oliver Kristensen (som spiller i Kristianstad pr. 01.08.) er med på U17 landsholdets bruttotrup.

På U16 er ingen 2007’ere fra Odense udtaget.

 

Lørdag i uge 31 er der træningskamp mellem DIU U18 landshold og OIK’s kvindehold.

 

Held og lykke til landsholdsfolkene!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner