🧑‍🎨KREATIVE SØNDAGE 🎨🪄

GUF - Gjessø Ungdomsforening
30. nov. 2023

Vi prøver lige noget helt nyt  🤩

 

Vi ved godt, at GUF for mange mest er lig med sport og fritidsaktiviteter, og primært for børn. Men vi er her faktisk for at skabe aktivitet for hele lokalsamfundet. Og ikke kun med høj puls. Derfor hilser vi denne nyhed velkommen med åbne arme.

 

Hvad er Kreative Søndage?

Kreative Søndage er en serie af kreative workshops, der spænder over forskellige kunstneriske teknikker som f.eks. linoliumstryk, syning, vævning, keramik, macramé, tufte, broderi og meget mere. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er Kreative Søndage en mulighed for at udforske dine kreative evner i en afslappet og konstruktiv atmosfære.
Mette Errebo Kjems stiller al sin viden, kreativitet og erfaring til rådighed for deltagerne og har virkelig lagt sig i selen, for at lave et helt nyt fritidstilbud i Gjessø

 🙏

Tilmeld dig og støt op om initiativet:

Vi opfordrer til at tilmelde sig Kreative Søndage allerede nu.

Da vi indimellem skal lege med nogle både specielle og lidt sjældne materialer, har vi brug for at kende deltagerantal allerede 10 december, for alle 4 workshops, fra december – marts. Det koster ikke noget at tilmelde sig holdet, i stedet er der en betaling på 100 kr for hver workshop man deltager i. Så er materialerne til gengæld inkluderede. Tilmeld dig til holdet via dette link: https://guf.gjesso.dk/klub/guf-gjesso-ungdomsforening/hold/krea-sondage.
Derefter kan du tilmelde dig til de enkelte workshops hhv 17/12, 28/1, 25/2, 17/3

 

Dyrk din passion med GUF:

Vi ønsker at understrege, at vi er åbne for alle, der har en passion eller en idé, de gerne vil dele med fællesskabet. Det er den helt store styrke ved en 100 % lokal forening - vi kan understøtte og dyrke både små og store initiativer, og vi elsker at se Gjessø summe af aktivitet.

Så hvis du går med en drøm om at skabe noget fantastisk med andre, så lad os danne rammen. Kreative Søndage er blot et eksempel på, hvordan foreningen støtter op om lokale initiativer og skaber en levende og pulserende by.

Vi ser frem til at se mange smilende ansigter til Kreative Søndage og til at fortsætte med at være en central del af det blomstrende fællesskab i Gjessø.

/Bestyrelsen

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner