KOMMUNIKATIONSSTRATEGI

Bagsværd Vægtløftnings Klub (BVK)
12. feb. 2024

Kære alle BVK'er

I bestyrelsen har vi arbejdet på en kommunikationsstrategi - og vi er stadig i proces ;-) for at forfine den. 
Det meste er allerede kendt for de fleste, men vi vil gerne dele vores tanker og tiltag. 

DE FORMELLE KANALER: 

1) HOLDSPORT. I løbet af 2023 har vi valgt at Holdsport er den formelle kanal og i løbet af 2024, tager vi flere af funktionerne i systemet i brug.  

2) DEN ANALOGE TAVLE: Stedet hvor man kan orientere sig om kommende stævner, sidste nye resultater og nyt fra bestyrelsen. Sidste referat fra bestyrelsesmøderne vil altid være at finde her, så alle medlemmer kan orientere sig.

3) VELKOMESTFOLDER
Vi har lavet en analog velkomstfolder (senior) til nye medlemmer. "Gamle" er  MEGET velkomne til at tage et eksemplar, som hænger i holder under postkassen. I folderen har vi forsøgt at beskrive det som BVK er og de områder, der kan være vigtige at vide, når man er ny i klubben. Vi tager naturligvis gerne imod feedback til version 2.  

I løbet af foråret kommer en analog folder mere, der specielt henvender sig til nye ungdomsløftere og deres forældre. 

GOD TRÆNIGSKULTUR: Er 9 velmenende råd til at skabe et stærkt klubfællesskab og en god træningskultur. Rådene er skabt i samarbejde mellem bestyrelsen og  alle trænere i BVK. De hænger i en plakat, på døren og er en  del af velkomstfolderen. 

4) HJEMMESIDEN:  bliver ASAP opdateret. Her bliver der også mulighed for at bestille klubtøj. 

5)  DIRECT MAIL: Vi sender mails til hvert enkelt klubmedlem, når der er informationer som er specielt vigtige. Tjek derfor spamfilter og om mails fra Knud, er tilmeldt din modtagerliste. 

6) IG KANAL: Her deles sjove og gode oplevelser med BVK. 

7) AD HOC UDVALG: der arbejder med helt konkrete klubopgaver fx nytårsfest, stævner, rengøringsdag  m.m.

De mere uformelle kanaler er den daglige snak, div. messenger grupper. I bestyrelsen har vi repræsentanter for de forskellige hold i klubben. Alle er altid velkomne til at dele tanker og forslag.  


På bestyrelsens vegne
Alice 


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner