Kom til Hillerød FredagsCup den 9. december

HGI Bordtennis
7. nov. 2022

Vi glæder os til at byde velkommen til sæsonens 2. udgave af Hillerød FredagsCup, som finder sted i vores bordtennishal i Royal Stage den 9. december. 

Efter 2 års pause fra fredagsstævner, var vi en smule spændte, da vi holdt sæsonpræmieren på FredagsCup'en i slutningen af oktober. Kunne vi igen fylde hallen med spillere, der tog til bordtennisstævne efter fyraften?
Ja det kunne vi. Der var næsten fuldt hus! Og det håber vi naturligvis, at der bliver igen til 2. udgave. Vi glæder os til at se både gengangere og nye spillere.

INVITATION

Invitationen kan hentes på https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/hillerod-fredagscup og tilmeldingen er åben fra nu og frem til torsdag den 1. december - eller når der er udsolgt. 

KONDITIONER 

Man skal være seniorspiller (+18) for at deltage i stævnet. 

Ved stævnet er der plads til op til 48 spillere, og hver spiller tilmelder sig den samme række (Senior Alle) på Bordtennisportalen. Stævneledelsen underinddeler rækkerne i passende størrelser.  

Det tilstræbes at der spilles i 4 lige store rækker Det er spillerens ratingtal ved tilmeldingsfristens udløb, som er afgørende for rækkeindplaceringen.  På den måde sikres så jævnbyrdige kampe som muligt.  I alle rækker spilles der indledende puljespil med 3-5 spillere pr. pulje.  De 2 bedste fra hver pulje går videre til vinder-cup. Øvrige spillere går videre til consolation-cup.

OM HILLERØD FREDAGSCUP

Stævnet starter altid kl. 17.30 (indskrivning senest 17.15), hvor puljerne sættes i gang. Efterhånden som puljerne er færdigspillet, kan spillerne gå ned i caféen i Royal Stage og spise dagens ret, som er inkluderet, når du har betalt deltagergebyret. Det er altid hyggeligt, for deltagerne bliver hurtigt blandet rundt, og der snakkes bordtennis på kryds og tværs af klubberne og rækkerne.

Efter aftensmaden starter cup-spillet, og alle er med. Der spilles både vinder-cup og consolation-cup. Finalerne spilles ca. kl. 22 - vi har endnu ikke været ude for, at tidsplanen blev skubbet så meget, at FredagsCup blev til LørdagsCup.

LINK

https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/hillerod-fredagscup

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner