Kom med i TEATRET 🎭 Lørdag 13. apr. 2024

DANSESALEN Frederiksberg
17. sep. 2022

Tag med Sorø Balletforening i teatret

Ringsted Kongrescenter 13. april 2024

PROGRAM: 

  • kl. 19.15: Afg. fra centralt sted i Sorø (samkørsel i bil) 
  • kl. 20.00: Forestillingen "Rhythm of the Dance" - med bobler + snack i pausen

Pris: 634 kr. til Sorø Balletforening på mobile pay 53943. 

Prisen omfatter: 

  • 1 plads i kongressalen på tribune (højre el. venstre) 
  • 1 glas bobler m. snack i pausen 

LOGIN på Holdsport (klub = DANSESALEN Frederiksberg) for at tilmelde dig via kalenderen (vælg hold/gruppe "VOKSENballet")

Kørsel: Husk at registrere din kørselssituation - om du kører alene eller vil reservere en plads i en anden bil eller selv stiller bil til rådighed. 

Har du spørgsmål? Kontakt Charlotte de Neergaard på mobil 23 24 86 12.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en spændende danseaften i hyggeligt selskab 🩰💚🙋‍♀️


Beskrivelse af forestillingen: 

Oplev et storslået jubilæumsshow når Rhythm of the Dance fejrer 25 år på landevejen i 2024 hos Ringsted Kongrescenter! 

The National Dance Company of Ireland, byder på eventyrlig underholdning af absolut høj klasse og professionalisme i denne nye produktion af ”Rhythm of The Dance”. ”Rhythm of The Dance” er denne gang på verdensomspændende jubilæumsturne. De har turneret i 25 år, hvilket gør det til det længst kørende irske danseshow i verden. Succesen er ikke til at tage fejl af!! Fans world wide får salen til at bruse, når de klapper og tramper foden i gulvet i takt med danserne til den keltiske musik i et to timer langt vidunderligt show. 

De prisvindende danserne stjæler det meste af billedet og publikums gunst, og akkompagneres af de bedste live musikere og sangere. Det er uden sammenligning magisk, når de på tælling forbliver i formation og til perfektionisme koreograferet, flytter fødderne ens, eminent, hurtigt og præcist. 

Showet er en rejse gennem Irlands historie – fra de gamle myter og legender til den moderne og urbane nutid. Dansen gengiver ligeledes en rejse fra den oprindelige irske dans, der har dannet fundamentet for al irsk dans, og frem til den nye moderne. Alt er kombineret med unik lyssætning og fantastisk smukke kostumer, hvilket giver denne forestilling en plads blandt de bedste af slagsen. 

Musikerne mestrer mange forskellige instrumenter, heriblandt forskellige fløjter, guitar og trommer. Udover at akkompagnere danserne, indtager de selv hele scenen og fremfører den keltiske musik helt fortryllende. 

Rhythm of The Dance glæder sig til at optræde for dansk publikum igen – gå ikke glip af dette humørløftende vidunderlige show, når de kommer til Danmark i 2024 og fejrer deres 25 års jubilæum. 


AFLYST! Sorø Balletforening inviterer på teatertur til Slagelse Teater med spisning mandag 2. oktober 2023

PROGRAM: 

kl. 17.30: Afg. fra centralt sted i Sorø (samkørsel i bil) 

kl. 18.00: Fællesspisning i teatercaféen i kælderen under Slagelse Teater

kl. 19.30: Forestillingen "The King" i teatersalen

Deltagerpris: 634 kr. pr. person

Prisen omfatter: 

  • 1 middag/buffet inkl. 1 glas vin
  • 1 plads i teatersalen rk. 18/19

Depositum kr. 300 bedes indbetalt på mobil pay 53943 (Sorø Balletforening) inden 1. maj 2023.

Login og tilmeld dig via kalenderen -> Registrer dig her

Kørsel: Husk at reservere et sæde hos én af de deltagere, der stiller bil til rådighed. Eller stil dig selv til rådighed.

Beskrivelse af forestillingen: 

Med denne store femstjernede Reumert-nominerede opsætning ’The King’ fejrer Peter Schaufuss Balletten deres 25-års jubilæum. Forestillingen opføres til Elvis Presleys uforglemmelige musik i et overflødighedshorn af Elvis største hits, danset, sunget og spillet ‘live’ på scenen af et kompagni på 22 internationale anerkendte kunstnere. Produktion, opsætning og instruktion af multipris-vindende koreograf Peter Schaufuss.

Har du spørgsmål? Kontakt Charlotte på mobil 23 24 86 12

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner