Klubtur til Odense for ALLE

HGI Bordtennis
30. okt. 2018

Ola Lindberg og Jesper Møller inviterer ALLE klubbens spillere med på alletiders KLUBTUR til Odense den 7. - 9. december. 
Turen er traditionen tro uden forældre, og det sociale mellem spillerne indbyrdes, og trænerne, samt spillernes personlige udvikling, vil på denne tur være i højsædet. 


Klubturen går som tidligere år med tog til det store OB Bordtennis Open 2018, og ALLE spillere, såvel unge som ældre, elite- og motionistspillere, er meget velkomne til at deltage.
Billedet ovenfor af en af OB's flotte pokaler er taget under sidste års klubtur hvor Dominykas Samuolis vandt Puslinge A, og også vor dengang helt nye klubtursdeltager Valdemar Høyer Pedersen brillerede med 3 podiepladser, heraf 2 på øverste trin. 

Der er igen i år i høj grad lagt op til en tur, hvor spillere og trænere rejser sammen, samt sover og spiser sammen, med de mange fordele dette giver socialt.  Samtidig er der lagt op til udvikling af spillerne, idet det forventes at spillerne i høj grad selv tager ansvaret for deres deltagelse og spil.  Dette sker bl.a. ved at spillerne selv står for fyldt drikkedunk, tidsplan for egne rækker, opvarmning til tiden, planlægge tidspunkter for personligt kostindtag, samt naturligvis at komme op på hesten igen efter evt. tabte kampe. 

Spillerne vil også under stævnet skulle coache og hjælpe hinanden, med de mange fordele dette indebærer.
Det er derfor vigtigt at klubtursdeltagerne er indstillet på, og kan se fordelene ved, denne personlige udvikling, som er så vigtig for at ende på toppen. Trænerteamets målsætning er bl.a. at få ungdomsspillere som kan fungere uafhængigt af forældre og spiller af egen drift, lyst og motivation. Samtidig er det væsentligt, at spillerne lærer at præstere uanset forhold som f.eks. dårlig søvn eller forberedelse. 

Ola og Møller er med på turen, og er ansvarlige for alle spillerne igennem hele weekenden. Møller er med spillerne på toget fra start til slut, og Ola deltager fra/til Hovedbanegården, og de er naturligvis klare til at hjælpe/rådgive/vejlede i de tilfælde det måtte være nødvendigt.  Der er også erfaring for, at ældre og mere rutinerede klubtursdeltagere hjælper de "nye" på vej, så alle føler sig godt tilpasse under turen. Vi har været så heldige igen at kunne overnatte ved cykelbanen, hvor der er senge og dyner og sengelinned.

Prisen for Klubturen er kr. 990,- per spiller, som indbetales via Klubmodulet senest d. 15. november
.  Vi har 27 pladser, hvor vi skal overnatte, og bliver alle pladser ikke besat af Hillerød-spillere, giver vi muligheden til andre klubber. Derfor er det vigtigt, at du tilmelder dig hurtigst muligt via Klubmodulet (se nedenfor).

Prisen er inkl.:

  • 2 x overnatning ved cykelbanen (Højstrupvej 9, 5200 Odense V)
  • 1 x Sengelinned
  • 2 x Morgenmad/ frokost (man smører selv frokost til morgenmaden) (lør, søn)
  • 2 x Aftensmad (fre, lør)
  • 2 x Pladsbillet
  • 1 x Coachtillæg (betaling for coachenes transport og overnatning)

Ikke inkluderet:

  • Selve togbilletten som købes af spilleren selv (evt. brug af eget rejsekort).
  • Mad søndag aften er for egen regning.

 

Rejseplan:

7. december kl. 15:29 fra Hillerød (mødetid 15:15), møder Ola på hovedbanen kl. 16:22

Ankomst Odense 17:50.

 

9. december kl. fra Odense 19:51

Ankomst Hillerød 22:14

Deadline for tilmelding: 15. november med betaling her via KLUBMODULET.

Derudover bedes du selv tilmelde dig dine rækker via BORDTENNISPORTALEN hurtigst muligt, dog senest den 25. november.  Spørg gerne din træner hvilke rækker der er aktuelle for dig. Evt. andre spørsmål vedr. Klubturen kan rettes til en af undertegnede (kontaktoplysninger).

Vi glæder os til denne tur og håber på rigtig stor tilmelding.

Mange hilsner

Ola og Møller

P.S. Se også Excel ark med vore tilmeldte spillere og stævneinvitation (opdateres jævnligt).

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner