Info om børneløbet

Vestlolland Triatlonklub
1. apr. 2024

Nakskovløbet bliver i år suppleret med et børneløb – og nu er vi klar til at fortælle mere om, hvordan det kommer til at foregå. 

Børneløbet starter kl. 11.15, når alle deltagerne i Nakskovløbet er sendt afsted. Der bliver opvarmning inden start, så alle er klar til at give den gas, når starten går.

Vi afvikler børneløbet på løbebanen ved stadion. Deltagerne kan løbe op til fem runder på banen = 2 km. Børneløbet skal først og fremmest være sjovt, og løbebanen er bl.a. valgt for at børnene selv kan bestemme, hvor langt de vil løbe. De skal ikke løbe to km, hvis kræfterne alligevel ikke rækker.

Når deltagerne er færdige, løber de i mål og får medaljer. Husk at aflevere løbenummeret, for det skal bruges igen. Til gengæld har vi en lille overraskelse til dem.

Der er tilmelding til børneløbet på dagen. Det koster kun 25 kr. Og der er tilmelding til 5 km, 10 km og halvmaraton på Sportstiming.dk

Nakskovløbet – og børneløbet – er støttet af Nordea-fonden. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner