Hyggeligt Ungdomsstævne i Allerød

HGI Bordtennis
26. feb. 2024

Der var endnu engang rigtig god stemning i Allerød Bordtennisklubs lokaler, da klubben afviklede kombineret Begynder- og Ungdomsstævne, med deltagelse af 4 Hillerød GI Bordtennisklubspillere. 

 

Søndag den 25. februar havde Allerød inviteret Bordtennis Danmark (BTDK’s) Kreds 1 til kombineret Begynder- og Ungdomsstævne. 

 

Stævnet var velbesøgt med 28 glade bordtennisbørn, som alle havde taget forældre eller bedsteforældre med til det der i nogle tilfælde, var spillernes første møde med et bordtennisstævne.

Allerøds rutinerede stævneledelse, med Nicklas Jensen i spidsen, var med til at sikre, at det omkring to timer lange stævne igen blev en stor succes, og blev afviklet fuldstændig efter planen. 

 

Indledende blev der hygget med bordtennisstafet som opvarmning, så der var gang i den fra først til sidst. 

 

De fremmødte 28 spillere blev inddelt i 4 puljer, én med 6, én med 8, og to med 7 spillere, der herefter spillede bedste af 3 sæt.  

 

Hillerød GI Bordtennisklubs spillere, Carl Gyrd-Hansen, Magnus Reichhardt, Villum Kjellerup og Tobias Jun Peng Tan, som på forhånd var blevet niveauinddelt af ungdomstræner Mads Britze, blev placeret i puljerne, og gav den alle gas med et smil på læben. 

 

Der blev også denne gang lagt op til at der skulle være fokus på Fair Play, og at det vigtigste var, at alle spillere hyggede sig i de timer stævnet varede. En stor tak til alle for forståelse for dette, så alle fik sig en god oplevelse. 

Ungdomsstævnets yngste var flinke til at hjælpe hinanden

I Begynder- og Ungdomsstævnerne går vi således ikke op i resultaterne, men det bør alligevel lige nævnes, at Hillerød GI Bordtennisklubs spillere klarede sig virkelig godt i deres respektive puljer.

VILLUMS PULJE
TOBIAS' PULJE
MAGNUS' PULJE
CARLS PULJE

Vi glæder os til, og håber på, at endnu flere af Hillerød GI Bordtennisklubs spillere vil deltage i fremtidige stævner. 

 

RESULTATER fra Begynder-/Ungdomsstævnet vil fremgå af Bordtennisportalen HER. 
 
FOTOS: Der blev på dagen taget lidt fotos som kan ses HER 
En stor tak til jer der sikrede fotos fra Ungdomsstævnet f.ex. Lasse Kjellerups foto af Hillerød GI Bordtennisklubs 4 deltagere øverst,

Fik du også taget billeder som du vil dele med dine bordtenniskammerater, så kontakt meget gerne undertegnede via linket nedenfor. 

 

KLUBTRØJE: Ønsker du at vise dit tilhørsforhold til Hillerød GI Bordtennisklub, og hjælpe din(e) trænere med overblikket ude til stævnerne, er vores klubtrøje det oplagte valg. 
 
FIND VORES FEDE KLUBTØJ HER 

 

KOMMENDE STÆVNEMULIGHEDER: 

 

Vil du ud over Ungdomsstævnerne gerne prøve kræfter med andre typer stævner, så husk at du altid vil kunne finde en oversigt på klubbens Stævneside HER. 
 
De næste spændende stævner hvor alle niveauer er repræsenteret vil være: 
 
2. - 3. FEBRUAR – EGEDAL FORÅRSSTÆVNE 

Invitation 

Tilmeldingslink 

 

16. - 17 MARTS - BRØNDBY STÆVNE 
Invitation 

Tilmeldingslink 

Excel ark med tilmeldte Hillerød spillere, og alle links. 
 
Find alle invitationerne via linket til Stævnesiden ovenfor. 
 
VI HÅBER AT DU VIL VÆRE FRISK PÅ AT DELTAGE I STÆVNERNE. 
 
 

25. - 27. MARTS PÅSKE BORDTENNISLEJR HVOR ALLE KAN VÆRE MED 

 

Ud over de mange stævnetilbud, vil du også kunne deltage i lejr i Påsken, læs meget mere i Klubnyheden HER. 
 
#BordtennisErSjovt 

 

 

 

AF: Louis de Voss 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner