Hyggeligt Ama’r Open

HGI Bordtennis
21. sep. 2021

Efter vores succesfulde klubmesterskab i lørdags havde flere spillere valgt at fuldende weekenden ved at deltage i Ama’r open søndag. 

 
7 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere havde tilmeldt sig kampene på Amager, men desværre blev Marcus A Jensen syg, så kun 6 kom til start i det hyggelige stævne. Det ville have været dejligt hvis endnu flere havde været friske på at deltage, men vi håber at I vil tage revanche og give den gas på klubturen til Aarhus i stedet (se mere herunder). 
 
Magnus Lophaven var blandt de deltagende ungdomsspillere som lagde godt ud, ved at gå videre fra puljen i Ungdom 5 med tre sejre ud af tre mulige. Desværre smuttede den videre deltagelse i 1/4-finalen, men fin 5. plads til Magnus. 

Anton Seerup gik desværre ikke videre trods to sejre ud af tre mulige i indledende. Der var tre med to sejre og Anton blev desværre her sorteper. 

Senere spillede de begge Ungdom 6, hvor Magnus og Anton begge vinder deres første kampe i puljen. Magnus får også her spillet sig i ¼-finalen som desværre bliver endestationen. 

Også Emil Thais Christesen var i kamp i den svære Ungdom 3 række hvor han desværre ikke nåede videre i slutspillet. 
 
Hos seniorerne var Anders Quistgaard-Leth og Jesper Jerslund i kamp i henholdsvis Åben 1 og Herre Klasse 5 & 6. I Herre klasse 6 deltog også Michael Kastberg.
 
Anders kom desværre ikke videre til slutspillet i Senior Åben 1 efter at have lidt nederlag til dygtige Izabell Nørlem (Hvidovre), som senere vandt rækken. 
 
Jesper Jerslund gav den gas i både Herre Klasse 5 og 6, men til trods for nogle tætte kampe blev det heller ikke til slutspil for Jesper. 

Michel Kastberg havde i gruppespillet i Herre Klasse 6 matchblod (men tabte desværre) mod Mads Justesen, som senere vandt rækken.
 
Søndagen endte således uden podieplaceringer til Hillerød i denne omgang, men bare vent, vi kommer igen. #BordtennisErSjovt 
 
En kæmpe tak skal rettes til Kasper Lophaven for kommentarer på vores Facebookside og tilsendte billeder, som muliggjorde dette opslag. 

Se alle resultater fra Ama'r Open på Bordtennisportalen.
 
Næste stævner hvor ALLE Hillerød spillere kan deltage: 
 
9. - 10. oktober Egedals Efterårsstævne (ALLE) 
HGI TILMELDTE 
 
16. - 17. oktober Aarhus Open - SISU (KLUBTUR ALLE - LÆS MERE) 
HGI TILMELDTE 
 
Se alle kommende stævner på vores Stævneside hvor du også finder hjælp til tilmelding.  
Er du forælder til en ungdomsspiller vil du også kunne stille spørgsmål til tilmelding ved Forældremødet der afholdes den 4. oktober. 
 


AF: Louis de Voss. 
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner