HVIDE KORS 2024 - Bjarne Petersen

Aarup BK Håndbold
13. apr. 2024

Bjarne har modtaget prisen, fordi vi ikke er i tvivl om, at vi som klub ikke ville være det sted vi er i dag, hvis ikke det havde været for ham.


Igennem hans virke som både træner og ledende bestyrelsesmedlem, har han i en årrække nærmest været synonym med Aarup BK Håndbold, indtil han sidste år valgte at der skulle afsættes mere tid til havearbejdet hjemme på matriklen, og dermed trådte ud af bestyrelsen. Den ekstra fritid er ham dog vel undt.


For gennem de seneste sæsoner har han været en essentiel part i opbygningen af senior-afdelingen, hvor vi i dag tæller næsten 40 spillere på både herre og dame siden. Her har han selvfølgelig ikke ageret i et vakuum og gjort alt alene, men han har været dygtig til at skabe de rigtige rammer, for hvad vi i dag ikke tøver med at kalde en succes. Ikke mindst fordi niveauet på holdene samtidig er løftet, så de bedste hold i dag er solidt placeret som divisionshold.

Som træner har han altid været garant for at gå forrest med et godt eksempel. Når spillerne har taget armbøjninger, har Bjarne været på gulvet med dem. Hvis der skulle slås på tromme, har Bjarne været den første til at tage trommestikken og heppe på de andre Aarup-hold

Herudover har han som træner været eminent til at lære fra sig, altid med et fokus på at teknikken blev lært rigtigt, og at den skadesforebyggende styrketræning blev gjort. Alt imens at han har været afsted med holdene på alt fra opstarts-, jule-, påske-, og pinsestævner, og på den måde være med til at skabe uforglemmelige oplevelser.


Så efter en periode hvor Bjarne igennem størstedelen af et årti har ageret übermensch og håndteret hvad der svarer til 2 fuldtidsjob – hvor der stadig har været tid til at holde fysikken ved lige (bed ham om at smide trøjen så kan man ikke se at manden er fyldt 50) – så synes vi det var tid til at Bjarne også fik den anerkendelse han fortjener i Aarup BK-regi.


Derfor, endnu engang stort TILLYKKE med prisen, Bjarne!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner