Højt humør og lækre driblinger til AB Påske Camp

Akademisk Boldklub
8. apr. 2024

Akademisk Boldklub har netop afsluttet vores første påske camp med stor succes, og klubben ser frem til at arrangere flere lignende begivenheder i fremtiden.
Campen, der fandt sted på klubbens flotte anlæg under det skønne forårsvejr, bød på tre dage fyldt med fodboldglæde og læring for deltagerne i aldersgruppen 7-12 år.

Den akademiansvarlige, Simon Andresen, udtrykte sin glæde over den vellykkede camp: "Det var virkelig en stor fornøjelse at afholde påske camp på vores flotte anlæg i skønt forårsvejr. Det er første gang, at vi afvikler vores egen camp, og vi er glade og stolte over det produkt, som vi tilbød de tilmeldte spillere i aldersgruppen 7-12 år."

Campen blev ledet af klubbens akademitrænere, ungdoms- og børneudviklingstræneren samt nogle af klubbens egne spillere fra 2. divisionsholdet. Fokus var på den individuelle udvikling af hver enkelt spiller, og der blev lagt vægt på masser af coaching samt en positiv og støttende atmosfære.

"Ungerne fik serveret god frokost fra vores egen AB Sportscafé, og overordnet set er vi rigtig glade for denne første påske camp," tilføjede Simon Andresen. "Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra forældre og spillere, og vi er stolte af, at de valgte os til at varetage fodboldudviklingen af deres knægte i påskedagene."

Med succesen i baghovedet ser klubben allerede frem mod næste års påske camp og andre kommende begivenheder. Simon Andresen afsluttede med at annoncere planerne om at afholde en camp igen i uge 42 i skolernes efterårsferie og håber på en lige så positiv modtagelse fra både spillere og forældre.

"Næste år håber vi at se endnu flere spillere, ligesom vi også afholder en camp igen i uge 42 i skolernes efterårsferie. Forhåbentlig med mindst lige så mange glade og læringsparate børn på banen her på Skovdiget," sagde Simon Andresen med forventning i stemmen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner