Herrerne blev nummer 5 i Danmark

HGI Bordtennis
14. apr. 2019

Inden denne weekend var der stor spænding om slutpladseringerne i Stigadivisionen, og derfor var der lagt op til nervepirrende kampe på hjemmebanen både lørdag og søndag.

Lørdag var modstanderen LEVEL BB/KBTK, og da Hillerød på forhånd lå på en 6-plads med 9 point mens Level indtog 7. pladsen med 8 point, var dette et direkte opgør om at undgå 7. pladsen, som ville betyde en play-off kamp mod et stærkt hold fra 1. division om retten til at spille i StigaDivisionen i næste år.

Daniel Simonsen, Martin Buch, Marius Dam og Lyckeby-svenskeren Christoffer Kjellson var dog overlegne og spillede sig til sejr på 5-1. Mest spænding var der i kampen mellem Daniel Simonsen og Wilhelm Kindblad. Ved sætstillingen 2-2 spillede Daniel sig frem til 4 matchbolde (10-6), men Kindblad udlignede til 10-10 inden Daniel lukkede kampen med 12-10 i afgørende sæt. 

Den samlede sejr betød, at vi rykkede op på en 5. plads foran B75, og faktisk flaskede de øvrige lørdagsresultater sig sådan, at intet kunne ændre på den slutplacering. Derfor kunne Hillerøds hold stille til kamp søndag mod Næstved helt uden nerver. Viljen til at vinde fejlede dog ikke noget. Det beviste Marius Dam ved at tage endnu en sejr i sin flotte sæsonslutspurt. Med sætcifrene 3-2 slog Marius Næstveds Andreas Dilling. Desværre var vi overmatchede i de øvrige kampe, hvor Næstved stillede med Li Moding, Hollandske Ewout Oostwouder og svenske Henrik Johansson.

Efter kampen udtalte vores formand Thomas Hjermind "Det blev en fortjent sejr på 5-1 til Næstved. Et Næstved-hold, som på papiret for mig, ser ud til i stærkeste opstilling at være en guldkandidat"

Daniel Simonsen var til søndagskampen erstattet af Oliver Petersen. Daniel havde nemlig forladt Danmark om morgenen, for at flyve til Belgien, hvor han i de kommende dage deltager i Belgium Junior & Cadet Open.


------

Klubbens 2. og 3. divisionshold var også under pres i weekenden. Begge hold leverede dog en stærk sæsonafslutning med lutter sejre, og sikrede sig dermed forbliven i deres rækker.

2. divisionsholdet bestod i weekenden af: Mathias Jensen, Casper Tingleff, Jacob Reuther og William Beck.
3. divisionsholdet bestod i weekenden af: Chen Yan, Alexander Sønderby, Tomasz Akier og Thomas Hjermind.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner