Halmstad Masters Yasaka Grand Prix

HGI Bordtennis
2. sep. 2019


Sæsonens første 
Yasaka ungdoms Grand Prix blev spillet i den forløbne weekend, og HGI Hillerød Bordtennisklub havde sendt Jesper Møller og Nicolai de Voss afsted til at coache slagets gang i Halmstad Arena henholdsvis fredag/lørdag og søndag.
 

 
Spillerne Sally Lou, Sophie Walløe, Daniel Simonsen, Marius Dam, Patrick Skarsholm, Carl Køngerskov, Alexander S Hansen, Alexander Mejer, Kristoffer Rasmussen og Dominykas Samuolis var i kamp i løbet af weekenden, se hvordan det gik herunder. 
  
Fredag/Lørdag: 
 
Sophie Walløe, Daniel Simonsen, Marius Dam og Patrick Skarsholm spillede Dame/Herre Elite, hvor det lykkedes Daniel at spille sig i hovedturneringen. 
 
Lørdag var Marius og Patrick også i kamp i HJ20, hvor det blev til en fornem 3. plads til Patrick efter et nederlag til den senere vinder og 1. seedede Owen Cathcart (Halmstad BTK) med sætcifrene -8, 4, 9, 10. 

Sophie spillede lørdag D20 og blev lige så flot placeret på en 3. plads hvor det også her blev til et nederlag til den senere vinder og 1. seedede, Alma Rööse (Arvika BTK) på 11, 10, 8. 
 
Sally Lou spillede sig i finalen i F11 og vandt flot sølv efter 6, -3, 8, 9 mod Sofia Sahle (LinnePartille PK). 

 


Søndag:
 
 
Her var Peter Carstensen på pletten, og var så venlig at rapportere følgende fra hallen: 
 
Sally Lou, Alexander Mejer, Alexander Sønderby, Kristoffer Rasmussen, Dominykas Samuolis og Carl Køngerskov havde alle valgt at bruge en søndag i Halmstad til at få spillet de første turneringskampe for sæsonen. 
 
Med 110 deltagere i P17 var konkurrencen hård for 2xAlexander, Kristoffer og Carl. 


 
Med direkte cup-turnering var det knald eller fald fra start. Alle HGI-spillerne vandt deres 1. kamp, mens 2. kamp blev endestationen for 2xAlexander og Kristoffer. Hele den svenske juniorelite var til start, så der var ikke mange nemme point at hente. Carl nåede efter 3 gode sejre ottende-dels finalen hvor han tabte 0-3 til den senere finalist Hugo Törngren (IFK Lund). Samme Törngren får HGI glæde af som spiller på vores 1. hold i Bordtennisligaen i den kommende sæson. 
 
Dominykas stillede op i P12 og klarede sig flot til semifinalen hvor han desværre tabte 0-3 til den senere vinder Noah Lam Khai (Fokus BTK) som senere vandt rækken. 


 
Sally spillede F12 og spillede sig ligeledes frem til en plads i semifinalen hvor det blev til et tæt 5-sæts nederlag til Hillevi Della Morte (Vassunda IF). 

 
Eftermiddagens P15 havde deltagelse af 2xAlexander, Kristoffer og Carl.  
Bedst klarede Alexander Sønderby sig med nederlag i kvartfinalen til Ludvig Ebenius (Ängby SK). 
 
Nicolai de Voss var, trods sygdom, taget med som coachog var til god støtte for de 6 spillere søndag  - han havde travlt !!! 


  
Se alle resultater fra Halmstad Masters 2019 HER. 

En stor tak til Gelmina Samuoliene og Jesper Møller for fotos til denne klubnyhed. 
 
 
 
AF: Peter Carstensen / Louis de Voss. 


NÆSTE STÆVNE:

Brænder du også for at komme ud og pudse kampformen af så vil du stadig kunne nå at tilmelde dig Hvidovres Stævne i næste weekend (forlænget tilmelding senest 5/9 kl 23.59) HER.

HUSK OGSÅ KLUBTUREN TIL SISU AARHUS FOR ALLE HGI SPILLERE SOM AFVIKLES I DAGENE 11. - 13. OKTOBER - mere herom inden længe.

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner