GUF Skifter til Holdsport:

GUF - Gjessø Ungdomsforening
18. okt. 2023

Kan du huske dengang, du forgæves ledte efter trænerens telefonnummer, fordi du var syg?  Eller febrilsk ledte igennem den uendelige Messenger-tråd for at finde spillestedet? Den nye spilledato? Eller kørselsplanen? Var det nu på mail eller sms jeg fik den besked om stævnet, der var flyttet næste weekend..?

 

Vi vil gøre det bedre!

Så for at gøre det lettere og mere overskueligt at være medlem, træner og bestyrelsesmedlem, har vi besluttet at skifte vores forældede Conventus system ud med Holdsport. Skiftet begynder nu! Og snart er alt omkring GUF at finde på Holdsport.

 

Hvad betyder det for mig og min familie?

Det betyder helt kort at du kan finde ALT omkring GUF ét sted.

Ikke længere i en kombination af Facebook, Messenger, emails, Conventus, sms’er, opslagstavler, mundlige beskeder og delte excel-ark. Og ikke kun for dig selv. Du har dine børns fritidskalender samme sted.

 

Hvad er Holdsport?

Holdsport er en moderne medlemsplatform, som kan tilgås direkte fra din mobil gennem Holdsport App’en eller på www.holdsport.dk

Derfra har du overblik over træninger, kampe, stævner, beskeder fra trænere, ændringer, aflysninger, tilmeldinger, kontingent og meget andet. Og så kan systemet en helt masse andet sjovt for dem som gerne vil mere. Kår f.eks Kampens Spiller efter kampen, brug bødekassen, slå noget op på den digitale opslagstavle, lav taktikoplæg, tøjvask- og kørselskoordinering, del billeder eller lav afstemninger osv. osv.

Det vigtigste er at du som medlem ved hvor og hvornår din sport foregår. Og at din træner ved om du kommer.

 

Kom igang

Vi har samlet alt om Holdsport her

 

Men det kræver egentlig ikke en masse. Faktisk er det helt utrolig nemt at bruge.

Er du allerede medlem a GUF får du automatisk en invitation med link til Holdsport. Det er bare at finde på et kodeord, så er du igang.

Er du nyt medlem, så start med at downloade Holdsport App'en. Opret derefter din profil ved at følge de enkle trin. 

Forbind til GUF: Tryk på Hold, tilmeld hold og søg efter "Gjessø"  og vælg det relevante hold. Og bom! Så er du en del af fremtiden! Velkommen til det digitale Klubhus.

 

Har du spørgsmål?

Vi ved godt at forandringer altid er besværlige. Men lige nu er nutiden faktisk endnu mere besværlig. Vi har bare vænnet os til den.

Men hvis du har spørgsmål eller behøver assistance, er vores dør altid åben. Du kan kontakte os direkte, eller tjekke Holdsport rigtig fine ”ofte stillede spørgsmål-side” for mere info.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner