Godt fra start i 1.division

Ishøj Volley & Beachvolleyklub
1. jan. 2021

Herre 1 lagde i 1.division ud med udebanekamp i Gentofte 4.oktober. Det blev en lang 5-sætter på 2 timer og 10 minutter, og endte med en 3-2 sejr til Ishøj (25-17, 14-25, 22-25, 27-25, 13-15).

Kampen startede nervøst med mange fejl på vores side. Det blev der byttet om på i 2.sæt, hvor Gentofte begik fejlene og vores spil blev mere og mere stabilt. Herefter var kampen totalt lige, som det fremgår af cifrene.

SE VIDEOKLIP FRA KAMPEN

Ugen efter gik turen til Hvidovre, hvor det også blev til en lang 5-sætter, og igen med en 3-2 sejr (16-25, 25-20, 25-23, 18-25, 13-15).

Herefter blev turneringen stoppet af et forsamlingsforbud på højst 10 personer.

Men vi kunne dog træne videre under overholdelse af forsamlingsforbuddet, og følte os totalt klar til at genoptaget kampen i midten af november. Så blev kampstart udskudt til efter 3.januar - og i begyndelsen af december blev også al træning stoppet.

Nu ser det ud til at kampsæsonen bliver genoptaget i marts og april.

Volleyball Danmark har besluttet at turneringen kun kan blive en enkelt-turnering, altså hvor holdene kun møder hinanden én gang., og at de første kampe, som er blevet spillet, tæller med i denne enkeltturnering.

1.divisions herrer er klar når - og hvis og forhåbentlig - sæsonen går igang igen. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner