Frivillig i Royal Stage! Der er brug for DIG: uforpligtende tilmelding og fristende muligheder …

HGI Bordtennis
10. dec. 2019

Kære medlemmer, forældre og andre, som har lyst til fede frivillig-oplevelser og at støtte Hillerød GI Bordtennis

KORT FORTALT 
Som du måske ved så har FrederiksborgCenteret skiftet navn til Royal Stage  Men som du måske ikke ved … så er Hillerød GI Bordtennis medstifter af foreningen >Royal Stage Frivillig< sammen med 17 andre klubber. Foreningen vil bidrage med at organisere frivillig arbejdskraft via klubbernes medlemmer & pårørende. For at hjælpe i Royal Stage Frivillig behøver man altså IKKE nødvendigvis være medlem af Hillerød GI Bordtennis, men blot registrere at det er Bordtennisklubben, man støtter med sit frivillige arbejde. Jeg (Mark Zebitz) er i den forbindelse blevet udpeget som AMBASSADØR for bordtennisklubben. Så kontakt mig gerne hvis du har nogle spørgsmål efter at have læst hele denne mail.

NU KOMMER DU IND I BILLEDET
Tilmeld dig helt uforpligtende ved at følge vejledningen her http://royalstage.dk/frivillig. Via linket finder du Login til SmartPlan, foreningens vedtægter samt Ryge- og alkoholpolitik for Royal Stage. Hjemmesiden udbygges løbende og der arbejdes pt. på jobbeskrivelser og en åben facebook side til alle registrerede frivillige.

OPGAVERNE
Som frivillig vil du kunne bidrage med løsning af praktiske opgaver når der skal holdes koncerter eller andre events i Royal Stage. Opgaverne er f.eks. opsætning, billetkontrol, gardarobe, servering, bartender, oprydning, nedtagning, Crewd Safety. Opgaverne er under ledelse af Royal Stage personal og andre supervisors.

ARRANGEMENTER
Der er allerede nu 2 store arrangementer klar i SmartPlan, hvor du kan tilmelde sig som frivillig, og det vil jeg da opfordre til.
FØRSTE ARRANGEMENT:
11. Januar 2020 UniBrew Årsmøde (inkl. en koncert med et stort band)
ANDET ARRANGEMENT:
18. Januar 2020 Royal Stage åbningskoncert http://royalstage.dk/kalendere/aabningskoncert

SMARTPLAN

  • FORNAVN(E) = Dit fulde navn 
  • EFTERNAVN = Bordtennis
  • E-MAIL = Din email adresse 
  • MOBILNR.. = Dit mobil telefon nummer

  • JOBTYPER: Vælge hvilke mulige jobtype du gerne vil kunne tage

  • (Husk man skal være over 18 år for at stå i baren)

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG 

For Hillerød GI Bordtennis er der en fin økonomisk sidegevinst. De timer du og mange andre fra arbejder frivilligt registreres og omregnes sidenhen til økonomi. To gange om året udbetales disse penge til klubben. Derfor håber vi på at du, din familie og mange andre fra bordtennisklubben vil hjælpe til, samtidig med at I får nogle dejlige, spændende og hyggelige oplevelser i Royal Stage, i samarbejde med mange andre engagerede frivillige.

På vegne af Hillerød Bordtennisklub og Royal Stage Frivillig

Mark Zebitz
Mobil: 42434496  Email: markzebitz@gmail.com  Website: www.hgibordtennis.dk  Messenger: https://www.messenger.com/t/mzebitz Frivillig: http://royalstage.dk/frivillig Facebook https://www.facebook.com/FrivilligRoyalStage ps. send gerne denne mail videre til andre du ved der vil støtte om om det frivilige arbejde og dermed også støtte Hillerød Bordtennisklub.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner