Freja, Magnus og Marcus helt til tops i Ølstykke

HGI Bordtennis
9. mar. 2020

Forårsstævnet i Ølstykke er et af de stævner hvor vore yngste og let øvede spillere får mulighed for at afprøve deres kampevner udenfor Pointstævneregi, men der var også rækker for vore mere rutinerede spillere, og igen havde vi flere HGI Hillerød Bordtennisklub spillere på podiet. 


 
Vores Rising Stars paraspiller, dygtige Freja Juhl Larsen, bekæmpede alle drengene og spillede sig fornemt helt til tops i Puslinge D rækken efter at have spillet sig ubesejret igennem alle sine 7 kampe i alle-mod-alle puljen.
Selvsamme Freja udfordrede sig også i Yngre Drenge D hvor det også blev til en sejr, dog i B-slutspillet. Stort tillykke med sejrene til Freja som ses ovenfor på billedet sammen med sin Rising Stars holdkammerat Emma.
 
 
I Yngre Drenge D deltog også Andreas Beicker Paulsen som lykkedes med at spille sig videre fra puljen til A-slutspillet, hvor det dog blev til et nederlag i 1/8-del efter at have presset hjemmebane- modstanderen ud i flere lange sæt. 
 
Emil Thais Christesen var, til trods for hans alder, en af vore mere rutinerede stævnedeltagere, og det blev da også til en fin 2. plads i B-slutspillet i Puslinge C. Emil bed da også godt fra sig i finalen hvor han pressede den senere vinder Gustav S Christensen (Brøndby) ud i fem sæt. 

Emil spillede sig til en flot 2. plads i Puslinge C's B-slutspil FOTO: Casper Duus Christensen


 
Marcus Ahrenholt Jensen vandt i en direkte finale i Drenge 2 i 4 sæt over Magnus Haagensen (Brønshøj) og blev derved vinder af rækken. Marcus blev også nummer 3 i B-slutspillet i Drenge B.  
 
I samme række (Drenge B) spillede Magnus Lophaven sig videre i A-slutspillet hvor han tabte så tæt som 10-12 i femte (4/11,12/10,13/11,7/11,12/10) til Daniel Berthelsen (Slangerup). 
I Junior C brillerede Magnus til gengæld og spillede sig helt til tops i en alle-mod-alle pulje. Det var som hans far Kasper kommenterede i vores til stævnet oprettede Facebooktråd en meget tæt pulje: “Magnus endte med at vinde junior C rækken med tre sejre og et enkelt nederlag. De var tre spillere som havde tre sejre hver, men da Magnus afgav et sæt mindre end de andre to, endte han som vinder”.  

Magnus Lophaven helt til tops på podiet FOTO: Kasper Lophaven


Så lidt læring til alle: Hver bold tæller, så hyg dig med hver enkelt bold, og gør dit bedste hver gang, så kan du i hvert fald sige at du gjorde dit absolut bedste uanset det endelige udfald af kampene. Og husk at #BordtennisErSjovt. 
 
Flere af vore Pointstævnespillere havde udfordret sig selv med dette stævne hvilket er fremragende. Der blev kæmpet og nogle mødte en hel del modstand, nok også mere end forventet, men skønt at I stillede op. Vi håber at alle er friske på igen at give den en skalle, og vende modstanden positivt og tage den med godt humør, så der trænes endnu hårdere og motiveret i hallen, så I friske møder op igen næste gang et stævne byder sig. Som kamptræning vil det kommende Pointstævne samt Pointstævnefinalen være oplagt. 

Se alle resultater fra Forårstævnet i Ølstykke HER.

En stor tak skal lyde til jer forældre der bakker op om vores Facebookopslag og lægger billeder op så vi har noget billedemateriale til disse klubnyheder. Disse billeder er uundværlige!

POINTSTÆVNE PÅ HJEMMEBANE M/LOPPEMARKED SAMT POINTSTÆVNEFINALE. 
 
Lørdag den 21. marts byder vi igen på Pointstævne, denne gang på hjemmebane kl. 10.00 (mødetid kl. 9.30). Denne gang laver vi et forsøg med at nogle af vore elitespillere sælger ud til særdeles favorable priser af deres aflagte bordtennistøj m.m. så benyt chancen og gør et kup på f.eks. en ekstra træningstrøje, et håndklæde el.lign. 
 
Pointstævnefinalen bliver afviklet i Valbyhallen 18. - 19. april hvor vore spillere deltager enten lørdag eller søndag.  
 
Læs mere om Pointstævner og Pointstævnefinale HER. 
 
HVIDOVRES FORÅRS STÆVNE 
 
Ud over Pointstævne og –finale vil Hvidovre Bordtennis Klub inden længe invitere til “almindeligt” stævne som vil være oplagt til alle vore spillere fra U1, U2 og UØ-holdene.  
Stævnet er planlagt til den 16. - 17. maj, følg med på vores STÆVNESIDE hvor du også vil kunne finde oplysninger om hvordan du tilmelder dig.  
 

 
 
AF: Louis de Voss 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner