Førsteholds-herrerne er stadig uden point

HGI Bordtennis
10. okt. 2018

Vores hold i Stigadivisionen var i weekenden på jagt efter point. Kigger man i tabellen, skal man nemlig lede nederst for at finde herreholdet, der i denne sæson nok må se i øjnene, at det handler mere om overlevelse end om slutspil.

Lørdag var det unge hold på udebane mod Roskilde, hvor Michael Maze, Allan Bentsen og de øvrige forsvarende danske mestre ikke havde tænkt sig at lukke Hillerød ind i varmen. Den der kom tættest på, at vinde en kamp, var Hillerøds debutant Mohammed Abdulhossein, der stammer fra Quatar, men til dagligt træner i Danmark.

Mohammed formåede at presse Roskilde Allan Bentsen ud i femte og afgørende sæt, inden den danske superveteran lukkede af og sikrede Roskilde en samlet 5-0 sejr.

Søndag spillede holdet på hjemmebanen i FrederiksborgCentret, hvor Virum blandt andet spillede med landsholdsreserven Mikkel Hindersson og tidligere danmarksmester Christian Kongsgaard.  

Hillerøds Daniel Simonsen blev kampens spiler, da han overraskende gjorde rent bord mod Christian Kongsgaard. Med masser af underholdende dueller vandt Daniel med 3-0.  Til gengæld var der ikke nogen Hillerød-sejre i de øvrige kampe, og Virum kunne tage fra FrederiksborgCentret med en 5-1 sejr, og de er således fortsat ubesejrede i Stigadivisionen i år.

Jagten på point fortsætter den 10. november. Den dag kommer Brønderslev Bordtennis på besøg i FrederiksborgCentret.

Damerne vandt i Roskilde
Vores bordtennisdamer, der i forrige weekend kvalificerede sig til 2. runde af den europæiske ETTU CUP, var i denne weekend i Roskilde for at møde 3 hold damernes Elitedivision. Det blev til 3 sejre over Roskilde,  Ballerup og Hvidovre.


Undervejs blev det til debut for den bare 13-årige Laura Schyberg, der med 2 sejre i sine 4 singlekampe viste at hendes bordtennisspil allerede har niveau til landets bedste række.

Dameholdet har efter 5 runder lagt sig på elitedivisionens førsteplads.

Den europæiske bordtennis union ETTU trak i onsdags lod til 2. runde af ETTU CUP, og Hillerøds damehold kom i pulje med Leka Enea (SPA), Dinez (BEL) og Norbello (ITA). De 4 hold spiller alle-mod-alle i den spanske by San Sebastian den 20. og 21. oktober.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner