Første stævne på Ishøj Beachvolley Arena

Ishøj Volley & Beachvolleyklub
26. jun. 2020

Solen skinnede fra skyfri himmel da unge U14-U18 beachvolleyspillere indviede Ishøj Beachvolley Arena til det første stævne i meget lang tid. Eneste ulempe var at weekenden bød på rigeligt vind. Men havde kampene været på Ishøj strand, havde det næsten været umuligt at spille. Nu blev det i stedet en kanonpremiere på de nye beachbaner ved Ishøj Idrætscenter.

Indtil få dage før stævnet vidste hverken arrangører eller spillere hvorvidt stævnet ville blive til noget. Men endelig kom Folketinget med en opgradering fra 10 til 50 mennesker i forsamlinger, og så fik alle travlt.

Straks var en masse friske ungdomsspillere, der længe har trippet for at komme i gang, klar med tilmeldinger til det første ungdomsstævne på Sjælland. De første kampe blev fløjtet igang kl. 9 om morgenen – og først ved 19-tiden om aftenen kunne spillere og stævnelederne fra Ishøj Volley lukke ned efter en lang dag i solen og vinden.

De nye bander til ligakampe kom også til deres ret som udendørs bander, da stævnet var delt i to, hvor ingen måtte overskride deres egne områder af hensyn til Covid-19 reglerne.

Ishøj Beachvolley deltog med 3 drengehold og 7 pigehold, hvoraf ingen røg helt til tops, men alle klarede sig godt i betragtning af hvor kort tid der har kunnet trænes.

Se de mange dejlige fotos i galleriet her:

http://www.ishojvolley.dk/klub...

Alle resultater og stillinger ses på dette link:
https://latourna.com/?e=isu1

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner