Fornem HGI indsats ved Danmark TOP12.

HGI Bordtennis
29. jan. 2019

Ribe Domkirke og de brolagte gader var den perfekte kulisse til dette års Ungdoms Top12. 
Der var både sne og regn ved ankomsten fredag aften, hvor der var lagt en times træning ind i hallen inden deltagerne blev fordelt i de respektive feriehuse, og en spændende weekend med fornemme Hillerød resultater kunne tage sin begyndelse.
 
 


LØRDAG var en grå våd og diset dag, så alle forudsætninger var på plads for at opholde sig indendørs og følge de mange gode kampe med høj intensitet. Ester Pequenino-Hansen (Alexanders mor) var på pletten og lavede sammen med Lone Simonsen dette fine sammendrag af weekenden, tusind tak for det. Nederst har cheftræner Ola Lindberg også kommenteret på indsatsen: 
 
HGI Hillerød Bordtennisklub ankom med fuld skrue til hallen, og optog i Drengerækken‪ en imponerende fjerdedel af hallen.


Hele 5 spillere var i samme gruppe Kristoffer Rasmussen, Alexander Mejer, William F Beck, Carl C Køngerskov og Alexander S Hansen. hvilket skabte den noget atypiske situation, at de medrejsende forældre ikke fik de store muligheder for at benytte hænderne til at klappe eller heppe meget.
 
Dette skyldtes at lørdagen pga. Top12 konceptet blev brugt på at vore spillere spillede mod hinanden og så lige mod Jacob Laursen (Team Nørreå), der fik en ordentlig dosis HGI denne lørdag. Det var derfor begrænset hvad der kunne heppes her, men det blev der kompenseret for i Yngre Drenge, Pige & Junior rækkerne. 
 
Og der var god opbakning i hallen. Alle spillere kæmpede bravt og spillede måsen ud af shortsene, og det var en fornøjelse at følge med fra sidelinjen. 
 
Daniel Simonsen, Dominykas Samuolis og Alexander S Hansen var ubesejrede efter lørdagens pulje, og havde mange seje kampe med i rygsækken. 
 
Rebecca Mejer kæmpede bravt og gav den alt hvad hun kunne i Pigerækken.  


 
Laura Schyberg kæmpede sig til 2 flotte sejre, som den yngste i Dame Junior - sikke en præstation! 


 
Celine R Andersen var også med på turen, men blev desværre syg og måtte trække sig - god bedring søde Celine! 
 
Albert Wolfsberg havde nogle svære kampe lørdag, men gik som altid på med krum hals og gav den gas ved bordet. Han både vandt og tabte kampe og selvom han var ærgerlig over de tabte kampe, var han fit for fight til den næste runde.  
Daniel S som spillede i Junior rækken havde en god dag på ‘kontoret’, og styrede med sikker hånd alle sine kampe - ubesejret! Flot flot. 
 


Stor cadeau til Alexander Mejer, som kom med med meget kort varsel da han trådte ind som reserve i Drengerækken i sidste øjeblik, og gjorde sit allerbedste i alle kampe. Det var en hård række med mange stærke spillere, så det var en hård nyser fra start til slut.  


 
Kristoffer imponerede alle med hans enorme kampgejst og motivation, idet han gav den alt hvad han havde, og kæmpede om hvert point trods hårde modstandere - i alle sine kampe! 


 
Carl kom godt igennem sine kampe om lørdagen, og der blevet kæmpet ved bordet dagen igennem primært mod klubkammeraterne. 


 
William tog også en tørn mod sine med-HGI’ere, og der blev både vundet og tabt kampe i dagens løb. 


 
Dagen i hallen endte med lidt udstrækning og nogle kommentarer fra coachene. 


 
Derefter stod den på råhygge, mad og lidt til ganen i de 4 hytter til de trætte atleter, men sandelig også til forældrene og de respektive coaches!  
 
SØNDAG, dag 2, startede en time tidligere, og det var nogle dejlig friske Hillerød-spillere, som var klar til morgenløb og opvarmning, og var helt oppe på tæerne! 
 
Helt forventet, blev det til meget tætte, hårde kampe med høj intensitet. Alle kæmpede bravt og gav sig 100% for alle var klar over, at nu blev der spillet om vejen til placeringerne. 
 
Rebecca nåede til en flot 7. plads med flot indsats, hvor der undervejs var blevet tabt nogle tætte 5 sæts kampe.  
 
Laura havde også nogle hårde 5-sættere imod hende, men kæmpede sig til en imponerende placering som nr. 4 i Dame Juniorrækken, mod de både ældre og større konkurrenter. 
 
Yngre Drenge rækken var med Albert og Dominykas. Albert viste sit hårde seje træk ved et par 5-sættere, og gjorde en super indsats og sluttede som nr. 6.

Dominykas viste med flot spil, god stil og mange flotte comebacks, at han fortjente sin Top12 sejr. Sikke en præstation fra den lille Champion. Flot indsats & stort tillykke til Dominykas med sejren, titlen og trofæet. 


 
I Drenge rækken blev det til en lærerig, men også hård weekend for Alexander M, som kom med som reserve men aldrig gav op og gik til alle kampene med stor ildhu. Selvom Alexander endte sidst i gruppen, så gjorde han det ikke let for sine modstandere undervejs! 
 
Kristoffer kæmpede også godt, indædt og tog flere kampe/sæt i meget højt tempo. Det blev til en lærerig weekend og selvom Kristoffer havnede i den nederste halvdel af feltet, gjorde han et godt indtryk på alle parametre, og ingen tvivl om at Kristoffer til næste år vil være at finde i feltet i kampen om topplaceringerne. 
 
William kæmpede også indædt weekenden igennem og hans solide indsats sikrede ham en samlet placering som nr. 6.  
 
Carl havde en god weekend, hvor han leverede en stærk indsats og med kun 3 nederlag undervejs havnede han på  en flot 4. plads. 
 
Alexander Sønderby nåede finalen efter nogle fantastiske kampe på højt niveau. Men i finalen blev han slået af en særdeles velspillende Noah Hvid fra OB i finalen. Den revanche er til gode.  


 
I Juniorrækken var formstærke Daniel i hopla og tabte kun 1 kamp, hvilket pludselig åbnede op for flere kandidater til Top12 titlen. Men da den ekstra indsats skulle til i de to sidste og afgørende kampe, ja så blev strømperne trukket helt op, og unge Simonsen viste igen stærkt mentalt format.  
 
I weekendens næstsidste dyst skulle han spille en yderst vigtig og afgørende kamp mod Theo Dyekjær (Virum), som han vandt i fin stil med 3-0, og ingen tvivl om den sejr.  
 
Dog kunne ingen ånde lettet op før sidste kamp var spillet mod den evige rival Mikkel Emborg (Virum). Kampen blev vundet, og forløsningen kom da Daniel for 4. gang kunne hyldes som vinder af TOP12 (og tage pokalen med retur til Sjælland). 


 
Fantastisk weekend for vores spillere, trænere & HGI Hillerød Bordtennisklub. Der var hele weekenden igennem en rigtig god stemning, opbakning og super atmosfære i hallen, og HGI-lejren var ikke sådan at overse- eller høre.
Og med en høst blandt landets bedste ungdomsspillere men Top12 sejre til Dominykas og Daniel og en fornem 2. plads til Alexander S H kan vi være stolte!Tak til coachene, som i denne weekend bestod af Ola Lindberg, Jesper Møller, Nicolai de Voss og Oliver Petersen. En super indsats af jer i ringhjørnerne!Tak til Lone og Peter Wolfsberg for den super gode organisation af hytter, mad og alt det praktiske der følger med. Tak til alle de medrejsende forældre for godt humør, hjælp når det gjaldt, og super sammenhold på lægterne, og ikke mindst tak for det flotte billedemateriale til bl.a. Gelmina Samuoliene, Palle Rasmussen, Lotte Beck, Lone, Ester, og Kim Holm Pedersen fra Brøndby Bordtennisklub/DBTU. Uden alle disse billeder ville denne klubnyhed være kedelig.
 
Ikke alle nåede hjem og kunne se Danmarks Vikinger vinde Verdensmesterskabet ved VM i Herre Håndbold, men sikken en fantastisk dag for dansk sport, og et fornemt Top12 for Hillerøds super seje ungdomsspillere! 
 
HGI gjorde sit for at sætte præg på Top12 i Ribes historiske omgivelser gennem en intens, men god weekend med masser af klasse bordtennis, super humør, kaffe og kage samt støtte til vores dygtige spillere!  

 
Også fra cheftræner Ola lyder en stor tak til vores fantastiske coach teamog til alle forældrene der altid bakker op:

"Top 12 i Ribe startede med fælles træning fredag kl 20, og afsluttedes med Daniels finale kamp søndag eftermiddag. Der var tre rene finalekampe på stribe, og vi var med i alle (Domi, Sønderby, Daniel samt en bronze kamp med Carl på bord 8 samtidig.
Vi kom afsted med 2 Guld og et Sølv, og det må vi sige er mere end flot!!  

Et ekstra stort plus til Domi som på trods af at han er et år yngre end sine værste konkurrenter går ubesejret gennem hele rækken. 

Resultaterne er gode, indstillingen hos spillerne generelt god, og ligeså opførsel. Men vi standser aldrig. Nu gælder det om at lægge en plan for hvordan alle spillerne bliver bedre og, rammer top formen til DM på hjemmebane den. 4. - 5. maj. Jeg lægger planen men det er de unge der skal trække vognen. 

Til sidst, en stor tak til et fantastisk coach team (Møller, Nicolai, Oliver og Mejer) og til alle forældre. Uden jer ville det ikke ende så godt som her."


 
 
HGI Hillerød Bordtennisklubs resultater ved Ungdoms Top12 2019 

Yngre Drenge: Dominykas Samuolis nr. 1 Albert Wolfsberg nr. 6  
 
Drenge: Alexander Sønderby nr. 2, Carl C. Køngerskov nr. 4, William F. Beck nr. 6, Kristoffer Rasmussen nr. 11 og Alexander Mejer nr. 12  
 
Pige: Rebecca Mejer nr. 7  
 
Junior/U21 Dame: Laura Schyberg nr. 4  
 
Herre junior: Daniel Simonsen nr. 1 
 
Celine R Andersen måtte desværre trække sig pga. sygdom. 
FOTOS.....Vi har samlet en del billeder fra forskellige fotografer i albummet HER.
 
RESULTATER.....Se alle resultater fra Top12 HER. 
 
AVISARTIKEL.....Halsnæs Avis skrev en fin artikel efter Daniels sejr som kan læses HER. 
 
TOP12 PROGRAM.......Se programmet fra Top12 HER. 

DBTU's SAMLEDE OVERSIGT....hvoraf det bl.a. fremgår at HGI vandt begge de to rækker som gik til Sjælland kan ses HER.

N.B.
I kampens hede kan der have indsneget sig enkelte "huskefejl" i indlægget, kontakt meget gerne Louis hvis du skulle falde over noget der bør ændres.


AF: Ester Pequenino-Hansen / Lone Simonsen / Louis de Voss.
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner