Forældremøde 4. oktober kom-hør-spørg!

HGI Bordtennis
26. sep. 2021Ungdomsudvalget afholder møde for forældre til børn på Nybegynder Ungdomshold samt Ungdom Øvet (UØ) holdets drenge- og pigeforældre, hvor I på en uformel måde orienteres om løst og fast omkring jeres barns bordtennissport, og hvor I vil få lejlighed til at stille spørgsmål. 


Vi håber meget at I vil benytte denne mulighed for at blive klogere på børnenes muligheder i bordtennissporten. 
 

MANDAG den 4. oktober 2021 kl. 17.30 – ca. 18.30 i Frederiksborgcentrets Lokale 9 A. 
 

Tilmelding er ikke nødvendig, du møder blot frem. 

Mødet er for forældre til nye/nyere spillere på U hold (mandag/onsdag), samt forældre til spillerne på Ungdom Øvet (tirsdag/torsdag), men ALLE er velkomne til at kigge forbi.

Vi tilstræber et kort orienterende møde hvor du vil få lidt at vide om HGI Hillerød Bordtennisklub, og de aktiviteter og stævner vi sysler med i det daglige. Da det er vigtigt at børnene ret hurtigt efter opstart får tilbudt muligheden for at komme ud og spille rigtige kampe, taler vi også lidt om dette.

Desuden vil der komme en træner som orienterer lidt om hvilket bat der bør købes, klubtøj m.v., og en af klubbens  Holdsport specialister, Mark Zebitz, vil give en kort introduktion for dette vigtige redskab. 

Til sidst vil der blive mulighed for spørgsmål om løst og fast, og info om vigtige links indenfor bordtennissporten bl.a. vores egen hjemmeside, Facebookside o.s.v.
   

Vi sørger for lidt kaffe og kage, og håber at se rigtig mange af Jer forældre. Umiddelbart efter forældremødet vil der også blive mulighed for at stille mere specifikke spillerrelaterede spørgsmål.

Skulle mødet mod forventning trække ud til efter børnenes træning slutter, vil træneren foreslå dem enten at blive i hallen, eller om at gå ned til os i lokale 9 A, hvor de skal være meget velkomne mens vi runder af.

Se velkomst-/opstarts- information HER, hvor du også nederst i klubnyheden kan følge linket til "dette dokument" som giver uddybende info om alt hvad du bør vide.  


Se formand Thomas Hjermind Jensens Opstarts Info til sæsonen 2021-22 med meget nyttig info HER.
 
Har du endnu ikke tilmeldt til efterårets store klubtur til Aarhus, er denne aften (4/10) sidste chance, læs meget mere om Klubturen i nyheden HER.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER ALLE!På Ungdomsudvalgets vegne Birgitte og Louis.
 

P.S. Lokale 9 A ligger i underetagen i modsat ende i forhold til cafeteriaet.Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner