Flotte placeringer til vore unge i Hvidovre Forårs Stævne

HGI Bordtennis
20. maj. 2019

Mens eliten fejrede Danmarksmesterskaber i divisionerne hos Damerne og Drengene samt en flot 3. plads hos vore Juniorer, blev det også til flere flotte podieplaceringer, heriblandt sejre til Emil Thais Christesen og Villads Jungersen, da Dansborghallen og Hvidovre Bordtennisklub dannede rammen om en velspillet forårscup i weekenden. 

Emil Thais Christesen med sin fornemme pokal for sejren i Puslinge E

 
Vi ville så gerne have haft flere afsted til dette gode breddestævne, men glæder os over, at Emil, Magnus Lophaven, Villads Jungersen, Christian Hyrdum og Marcus A Jensen havde taget udfordringen op, og spillede en masse gode kampe. 
 
Emil kæmpede sig fornemt til tops i Puslinge E rækken idet han vandt alle sine kampe i en alle-mod-alle pulje. Kun i puljefinalen mod Amagers Caroline Havsteen nåede kampen ud i mere end 3 sæt, idet den endte som en 5. sætter. Til gengæld var der her ingen tvivl om Emils værd da femte sæt blev afsluttet 11-2, stærkt Emil! 
 
Finalen i Drenge B blev en ren Hillerød finale idet kampen stod mellem Villads Jungersen og Christian Hyrdum, skønt at se begge vore spillere helt til tops i rækken! Kampen kunne have vendt til begge sider, men det endte med at Villads trak det længste strå i femte sæt (11/4,11/9,9/11,11/13,11/9) og endte øverst på sejrsskamlen. Tillykke til jer begge! 

To gode venner og klubkammerater inden finaleopgøret, Christian Hyrdum og Villads Jungersen


 
Selvsamme Villads og Christian vandt herudover også bronze i Junior B rækken i henholdsvis A og B-slutspillene. 

Christian og Villads på podiet


 
I Yngre Drenge B spillede Magnus sig i B-kvartfinalen, men blev overvundet af Marco Voong (Brøndby BC) som Magnus ellers tidligere på dagen havde vundet 3-1 over i den indledende pulje, sådan kan det svinge så meget i bordtennis. 

Mathias gav gode råd med på vejen til Magnus


Til gengæld spillede Magnus sig hele vejen til finalen i Yngre Drenge C hvor han vandt en flot pokal for sin 2. plads, efter eneste nederlag til August R Petersen (Team Egedal). Meget fin præstation af Magnus! 

Magnus Lophaven på podiet i Yngre Drenge CHos “de store” drenge i Junior D kæmpede Marcus sig helt til finalen i B-slutspillet hvor han pressede Benjamin Lauridsen fra Slagelse ud i femte sæt, og endte på en fornem 2. plads i rækken.  
Marcus spillede sig i Drenge C i B-semifinalen, og endte derved med en fin 3. plads her. 

Farmand Mathias Jensen coachede også Marcus og godt igennem kampene


En stor tak til jer mange forældre som har gjort denne klubnyhed “levende” med jeres flotte billeder, I er uunværlige! 
 
KOM MED TIL SÆSONENS SIDSTE BREDDESTÆVNE
Sæsonens sidste mulighed for at vore ungdom og seniorer på ALLE niveauer kan komme ud og spille en masse gode kampe er på Vestegnen, hvor der inviteres til stort stævne bl.a. med en kombination af almindelige og 
ratingopdelte rækker i hallen i Brøndby den 1. - 2. juni. 
Læs mere og få links til tilmelding (senest 26. maj) i vores excelark HER. 
Har du brug for hjælp til tilmeldingen er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.


Se alle resultater fra Hvidovres Forårs Stævne HER. 
 
 
 
AF: Louis de Voss. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner