Final4: Bluedogs er nye MHL-mestre

Odense Ishockey Klub
27. mar. 2022

MHL-pokalen blev på Fyn, men skiftede ejermænd, da Final4 lørdag blev afviklet i Aarhus Skøjtehal.

HCA ankom som forsvarende mestre, da MHL-titlen anno 2022, efter nogle års coronapause, igen skulle uddeles.

Det foregik ved Final4-stævnet i Århus, hvor værterne bød indenfor til Odense-rivalerne HCA og Bluedogs. Esbjerg Fischermen havde meldt afbud på forhånd, og således blev stævnet afviklet i et alle-mod-alle-format mellem de tre kombattanter.

Århus-mandskabet udnyttede hjemmebanefordelen og sejrede med 8-4 i den første kamp mod HCA, der efterfølgende havde kniven på struben mod lokalrivalerne fra Bluedogs.

Den endte med en knusende 12-0-sejr i Bluedogs-favør, og derfor udestod en direkte dyst om titlen i stævnets sidste kamp.

Her gik Bluedogs på 3-0 og umiddelbar sejrskurs mod slutningen af anden periode, men Århus skabte fornyet håb med en reducering før slutperioden.

Endnu en reducering og sågar også en udligning fulgte i tredje periode af et velspillet opgør, og på trods af ihærdigt Bluedogs-pres i slutfasen, så var kampen uafgjort efter ordinær spilletid, hvorfor nervepirrende straffeslag måtte til.

Bluedogs scorede på alle tre forsøg, og da Max Larsen i målet pillede alle på nær et enkelt, så kunne Bluedogs strække armene i vejret, juble over og fejre den første titel i mange år og hive pokalen og et sæt guldmedaljer med hjem til Odense.

Odense Bluedogs går således ind til Old Boys DM, der afvikles 22.-24. april i Odense, som regerende MHL-mestre.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner