FIF Håndbold stifter selskabet FIF Herrehåndbold ApS

FIF Håndbold
27. maj. 2024

For at styrke elitearbejdet på herresiden i FIF, og samtidig leve op til kravene for at kunne drive kontrakthåndbold, stifter FIF Håndbold selskabet FIF Herrehåndbold ApS, der fremadrettet vil stå for administrationen og driften af FIFs bedste herrehold. 

Når den nye sæson går i gang, vil FIFs herrer i 1. division være en del af selskabet FIF Herrehåndbold ApS. Det står klart, efter at bestyrelsen i FIF Håndbold og en række personer fra FIFs styregruppe på herresiden er blevet enige om en aftale for udviklingen af herrehåndbolden i FIF gennem det nyoprettede selskab. 

Selskabets sportslige mål er at udbygge det stærke træningsmiljø, der er opbygget gennem de seneste tre sæsoner, og samtidig sikre at FIFs bedste herrehold er en fast og veletableret del af 1. division, og forbliver en stærk ambassadør for Københavnsk herrehåndbold. Derudover skal selskabet sikre, at holdet lever op til kravene fra både Dansk Håndbold og Divisionsforeningen Håndbold. 

Som en del af aftalen mellem FIF Håndbold og FIF Herrehåndbold ApS overdrages licensen for FIFs bedste herrehold til selskabet, der vil være ansvarlige for både den sportslige og økonomiske drift af herrehåndbolden i FIF.

I samme ombæring tiltræder Karsten Witthøft Petersen som direktør i selskabet. Karsten har en lang historie med FIF med i bagagen både som spiller og leder, og det er derfor en vaskeægte FIF’er, der skal stå i spidsen for selskabet. Og det er en rolle, han ser frem til. 

“Selskabsdannelsen er en stor beslutning for FIF, men samtidig en logisk udvikling på baggrund af det talentarbejde og den udvikling af herresiden, der er udført i årevis. FIF står i den grad for talentudvikling og fællesskaber, og det sætter vi nu i endnu højere grad i system med dannelsen af FIF Herrehåndbold, samtidig med at vi sikrer, at vi lever op til de krav, der stilles for at kunne drive kontrakthåndbold,” siger Karsten Witthøft Petersen. 

Også forperson i FIF Håndbold, Lene Karsbæk, er glad for stiftelsen af det nye selskab, der skal være med til at skabe gode rammer for elitehåndbolden på herresiden. 

“Jeg er tilfreds med, at vi nu får en naturlig overbygning på ungdomsarbejdet i klubben, der arbejder i forlængelse af FIFs blå tråd. Derudover er det målet, at der skabes endnu flere synlige tråde fra herre senior ned i ungdomsafdelingen, og det ser jeg frem til, at vi i fællesskab skal lykkes med,” siger Lene Karsbæk. 

Det er en klar ambition for FIF Herrehåndbold fortsat at arbejde indgående med rekruttering og udvikling af egne ungdomsspillere, der med tiden skal kunne gøre sig gældende på et af FIFs bedste herrehold. Det vil fortsat ske gennem samtræninger, fokus på individuel udvikling og et tæt samarbejde med trænerne for særligt klubbens U17 og U19 drengehold. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner