FIF Håndbold har U15 trænerne på plads

FIF Håndbold
13. mar. 2023

FIF Håndbold er glade for nu at kunne præsentere trænersammensætningen for vores U15 årgange. Der er tale om velkendte ansigter og spændende nye navne, som vi glæder os til at byde velkommen til Frederiksberg. 

U15 piger

Som ansvarlig på U15 piger fortsætter Casper Jensen, som kom til FIF fra Hammel for et år siden, og vi har været utroligt glade for at få ind i klubben. Casper er en enormt dedikeret håndboldtræner, og giver rigtig meget til både holdet og klubarbejdet. Derfor er vi også meget tilfredse med, at Casper har valgt at tage endnu en sæson i FIF. 

Som assistent får han selskab af Rasmus Højgaard Reuther. Rasmus er efterhånden en rutineret træner, der bidrager med masser af ro og overblik, og vi er glade for at han har lyst til at fortsætte sit arbejde med årgangen. 

Tobias Nielsen forstætter også sit engagement omkring U15 piger, når han bliver ansvarlig for hold 2. Tobias spiller til dagligt i 1. division i TMS, og bidrager på årgangen med masser af håndboldfaglighed, som pigerne nyder rigtig godt af. Derudover er Tobias en rigtig ‘håndboldnørd’ og en vaskeægte FIF-dreng. 

Til sidst får årgangen endnu mere rutine i form at Sevdan Sabedin der skal være ansvarlig for hold 3 og 4, mens han får selskab af Thomas Ravn, der rykker med 2009 piger op. Thomas er et velkendt ansigt for både spillerne og i FIF, og vi er rigtig glade for, at både han og Sevdan har lyst til at tage endnu en tørn i trænerrollen.  

U15 drenge

På drengesiden kan vi præsentere et helt nyt team til at tage vare på årgang 08 og 09. Som ansvarlig skal vi sige velkommen tilbage til Kenni Bach Müller, der vender tilbage til FIF efter flere sæsoner i Køge og en tur på ISI i Ikast. Vi glæder os til at få Kenni tilbage til Frederiksberg Hallerne, og er sikre på han kan bygge på det flotte arbejde der allerede er lavet på årgangen. 

Som assistent for Kenni skal vi byde velkommen til et nyt navn i FIF i Jonas Axel. Jonas har været træner i Hvidovre for deres dygtige 08 drenge. Jonas er en rutineret træner, der også skal bidrage med en masse erfaring på årgangen, og vi er derfor rigtig glade for, at han har sagt ja til at blive en del af vores U15 miljø.

Hold 2 får næste sæson glæden af ikke mindre end tre spillere fra vores herre senior i 1. division. Carl Baun, Christophe Rossi og Magnus Szymanski skal nemlig bidrage på årgangen, og gør det sjovt og udviklende at spille på hold 2 og 3. 

Både Magnus og Carl har spillet stort set hele deres ungdomstid i FIF, og kender derfor om nogen vejen op gennem FIFs ungdomsafdeling til senior, Mens Christophe er kommet til lidt senere og i dag er en profil på herreholdet, og det er den erfaring de skal bidrage med, og give videre på årgangen. 

Med på årgangen er også Marie Solvang Greve, der får ansvaret for drengenes fysiske træning, som hun har haft det i år på U17 holdet i FIF/Ydun. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner