Festlig 2. Pointstævne Event i Allerød

HGI Bordtennis
5. dec. 2021

Der var igen fuld energi over feltet da 7 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere indtog Lillerød Hal 4 til  sæsonens 2. Pointstævne Event søndag. 

 
Søndag den 5. december blev dagen hvor Kreds 1, bestående af Allerød BTK, Helsingør Bordtennis, Espergærde TTC og hjemmebanespillerne fra Hillerød for anden gang dystede efter BTDK’s nye retningslinjer. 
 
19 spillere, heraf 7 Hillerød spillere var mødt op 30 min inden start, og blev fordelt i to 6-mands puljer og en enkelt 7-mands. 
 
I hver af puljerne blev der spillet 2 sæt til 11, og vinderne af de enkelte sæt fik et kryds for hvert vundet sæt i de af BTDK udsendte puljeskemaer. Altid engagerede forældre stod for registreringen, mens spillerne selv lærte at sidde ved 'dommer'-tavlerne 

Spillerne tog dommertjansen alvorligt og havde styr på det hele


Ifølge det nye koncept udråbes der ikke puljevindere, men når den enkelte spiller har deltaget i tre Pointstævne Events uddeles en lille erindringspræmie. 
 
Således kan HGI Hillerød Bordtennisklub spillerne Nikolaj Steensen, Mathias Wittrock, Oliver Nielsen og Marcus Teubner se frem til en lille markering ved deres næste deltagelse. 
 
Der er lavet et registreringsskema over de deltagende spillere ved de enkelte events HER. 

Træner William Beck var klubbens repræsentant på dagen, en stor tak til William for dette, og for tilbagemeldinger og fotos. 

Yngste mand, Nurudin på 7 år, tankede godt op inden kampene


Inden puljespillet stod værtsklubben Allerød sammen med forældre for festlig opvarmning som bl.a. bestod af bordtennisstafet, så alle spillere var fokuseret og klar til kamp. 

 
 

Forældrene gav en hånd med under opvarmningen med bordtennis stafet
Balance og kontrol under opvarmningen

Vi vil gerne takke spillere, forældre og ledere fra de fremmødte klubber, for at være med til at sikre at det bliver nogle hyggelige events hvor spillerne trives.   
 

 

NÆSTE POINTSTÆVNE 
 
Alt efter Corona situationen er Event 3 planlagt til afholdelse lørdag den 22. Januar 2022 kl. 10.00 i Idrætscenter Løvdal, Helsingør - Mødetid 9.30!  
Hold dig gerne opdateret i Holdsport Kalenderen, og på nedennævnte side, hvor Pointstævne Event 3 muligvis vil blive flyttet til større spillested, alternativt aflyst hvis ikke COVID-19 situationen bedres inden stævnet.

Der blev spillet koncentreret
Lidt sjov skal der da laves når nu man har styr på bordtennisbolden


LÆS MERE OG SE KALENDER FOR SÆSONENS POINTSTÆVNER HER  

ANDRE RELEVANTE STÆVNER

Kan du serve rigtigt, tælle point, og være en fair dedikeret bordtennisspiller så hør din træner om ikke et eller begge disse muligheder kunne være noget for dig:

* 18. - 19. december: VESTEGNENS JULESTÆVNE - Se detaljer og invitation i vores Excel ark HER


* 15. - 16. januar: ØM UNGDOM (+SENIOR/VETERAN) - Se detaljer og invitation i vores Excel ark HER
(opdateres i den kommende uge når Invitation er klar)

Fokus


 
 
 
AF: Louis de Voss 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner