FC Rudersdal laver stor investering i pige - og kvindefodbolden

FC Rudersdal
15. dec. 2023

Det er med stor stolthed, at FC Rudersdal kan annoncere, at vi fra det nye år kommer til at give pige - og kvindefodbolden i Rudersdal kommune, et kæmpe løft. Ambitionen er, at FC Rudersdal også skal være den førende fodboldklub for unge piger i lokalområdet.

I den forbindelse har vi tilknyttet Amanda Schøbel Erbs, som ny leder af vores pige- og kvindeafdeling. Amanda kommer til FC Rudersdal med et imponerende CV. Hun har bl.a. trænererfaring fra de bedste udviklingsmiljøer på kvindesiden; FC Nordsjælland, Brøndby IF og senest HB Køge. Derudover har Amanda UEFA’s næst højeste træneruddannelse, A-licens, og er ved at færdiggøre sit speciale i idræt på Københavns Universitet. 

“Amanda er et af landets største kvindelige trænertalenter - og vi er helt vildt stolte af at kunne tilknytte hende i FC Rudersdal. Allerede fra første samtale har Amanda importeret os med sin dygtighed og store dedikation for kvindefodbolden. I FC Rudersdal får Amanda til opgave at udvikle hele setuppet omkring vores piger og kvinder. Det er alt fra strømligning af træningsindholdet, uddannelse af vores kvindetrænere og igangsætte projekter, som skal få flere piger til at spille fodbold”, fortæller klubbens daglige leder, Anders Nim.

Om ansættelsen i FC Rudersdal fortæller Amanda; “Jeg glæder mig meget til at starte i klubben samt til at møde alle vores trænere, frivillige og de mange dygtige spillere. Jeg synes, at FC Rudersdal er en ambitiøs fodboldklub med sunde værdier, og som har gang i mange spændende projekter. I FC Rudersdal får jeg muligheden for at udvikle mine lederevner samtidig med, at jeg kan kombinere mine kompetencer fra mit idrætsstudie med mine erfaringer som fodboldtræner.

Derudover tiltaler det mig meget, at jeg kan have en fleksibel arbejdsdag, det passer mig rigtig godt”. 

Amanda er 26 år, nybagt mor til lille Ava og danner privat par med Marcus Oxe, som er akademichef i Lyngby boldklub. Amanda vil fra januar 2024 starte i FC Rudersdal på frivillig basis, mens hun er på barsel. Efter endt barsel og speciale, vil Amanda overgå til en fuldtidsansættelse. 

 

Foruden Amanda, har FC Rudersdal også hentet en gammel kending tilbage til klubben. Det drejer sig om Thomas Lesly, som er blevet tilknyttet kvindesenior. Thomas har en imponerende trænerkarrierer og var bl.a. træneren bag FC Rudersdal herreseniors oprykning til Sjællandserien. Derudover har Thomas stor erfaring med at træne pigespillere fra sit virke i DBU-regi, hvor han har været tilknyttet U14 pigernes talentcenter. 

Med andre ord er det nogle store kapaciteter, som sammen med Steven Harcourt, skal tegne fremtidens kvindefodbold i FC Rudersdal.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner