Erstatningsløb – 5. afdeling af Christianshavnermilen

Amager Atletik Club
12. aug. 2023

Så kan I godt sætte kryds i kalenderen – vi afvikler 5. afdeling af Christianshavnermilen den 21. august 2023 kl. 18.30, som erstatning for det løb vi aflyste, fordi Hovedstadens Beredskab frarådede ophold i skove/parker.

Københavns Kommune har været fleksibel og har hurtigt godkendt vores ansøgning om brug af området. Det betyder, at vi stadig kan afvikle et løb i august, og løbet derfor ikke komme i vejen for løbene i september og oktober. Vi er opmærksomme på, at datoen desværre ikke kan passe alle, fx løber nogle af jer Ironman søndag. Det er absolut heller ikke i vores interesse at aflyse løb, da det medfører ekstraarbejde. Derfor er aflysninger/flytninger, kun noget vi griber til, hvis det er påkrævet.

Til de af jer, der har købt startnummer kun til løbet i august – såfremt den nye dato ikke passer jer, så skriv til amageratletikclub@gmail.com. Vi foreslår, at vi ændrer jeres startnummer til enten løbet i september eller oktober.

Vi glæder os til at se jer inden længe – vi satser på en varm sensommeraften.

Er der spørgsmål, er I velkomne til at skrive på amageratletikclub@gmail.com.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner