Endnu et Pointstævne med stor succes

HGI Bordtennis
27. jan. 2020


Samtidig med at klubbens elite ungdomsspillere dystede i Royal Stage havde en række af vore nye stjernefrø taget turen til Lillerød Hallerne hvor Helsingør stod for afviklingen af 4. Runde af Østdanmarks Bordtennis Unions Pointstævner, og hvor vore ‘nye’ kuld af ungdomstalenter viste at de alle er godt på vej.
 

 
Pointstævnerne er muligheden for HGI Hillerød Bordtennisklubs helt nye og let øvede spillere, for at kickstarte deres kampkarriere under trygge forhold så er du ny ungdomsspiller i klubben, så er det måske dig der også deltager i de kommende runder. Igen i denne sæson har stævnerne en fantastisk succes, hvilket betød at Helsingør havde måtte bede Allerød om at låne lokaler, da de mange glade spillere og forældre ville have haft svært ved at få plads nok i Helsingørs egne lokaler. Ud over vore egne spillere var klubberne Allerød, Helsingør, Frederiksværk og Jægerspris også repræsenteret ved denne runde.  
 
Helsingør og ØBTU’s Peter Tranto stod sammen med vores egen Pointstævnecoach Mads Valentin for, sammen med lederne fra de øvrige klubber, at inddele de 32 fremmødte spillere i Pulje 1-7, hvor puljerne 1-5 havde 5 spillere og spillede bedst af fem sæt, mens pulje 6 og 7 var med 6 spillere som spillede bedst af tre sæt.  
 
Ud over træner Mads Valentin var også Mathias Jensen igen mødt frem, og kunne igen konstatere, at der var masser af kampiver, og at spillerne hyggede sig indbyrdes. At vi så samtidig vandt over halvdelen af puljerne, 4 ud af 7, var kun et ekstra krydderi på denne hyggelige formiddag i Allerød.  
 
Stort tillykke til alle puljevinderne, heriblandt Hillerøds Victor Skarby som efter en længere stævnepause var vendt tilbage, og viste et højt niveau ved at vinde Pulje 1.

Victor Skarby vendte stærkt tilbage i Pointstævneregi og vandt Pulje 1 over de bedste spillere, heriblandt Emil Thais Christesen Foto: Siv Skarby

I samme pulje var Felix Friis-Christensen kommet sig efter hofteproblemerne ved sidste Pointstævne og indtog en stærk 2. plads.
Malthe M Bielefeldt tog sig af sejren i Pulje 2, og Alexander C 
Gammelbo vandt Pulje 7. Hos brødreparret Elias og Jonas Koefoed var det denne gang Jonas der kunne pryde sig af titlen som Puljevinder, denne gang af Pulje 3.  

Denne gang var det Jonas der vandt det interne opgør mellem de to glade brødre Foto: Nikolai Koefoed


 Vi havde også denne gang flere nye spillere med bl.a. Lucas Sivertsen som aftenen inden havde fået indløst spillerlicens, og derved var helt klar til at tage kampen op, og hygge sig i Pulje 4 hvor det blev til en flot 2. plads. Lucas og vore øvrige spillere har helt sikkert fået vigtig erfaring og tryghed med hjem inden 5. og næstsidste runde. 

Lucas Sivertsen Foto: David Trood

Vore 16 deltagende spillere og deres placering i puljerne blev herefter:

Pulje 1
 

1 Victor Skarby, Hillerød GI 

2 Felix Friis-Christensen, Hillerød GI 

3 Lucas Zillig, Helsingør 

4 Asger Bo Christensen, Helsingør 

5 Emil Thais Christesen, Hillerød GI 

 
 
Pulje 2 

1 Malthe Møller Bielefeldt, Hillerød GI 

2 Enes Balihodzic, Jægerspris 

3 Walther Schmidt, Allerød 

4 Vilas Suhr Derkx, Helsingør 

5 Sander Derkx, Helsingør 

 
 
Pulje 3 

1 Jonas Koefoed, Hillerød GI 

2 Lucas Winther Nielsen, Hillerød GI 

3 Nicolai Engelhardt, Allerød 

4 Jannick Larsen, Helsingør 

5 Tobias Ring Poss, Jægerspris 

 
 
Pulje 4 

1 Noa Kondrup, Frederiksværk 

2 Elias Koefoed, Hillerød GI 

3 Pelle Ek Christensen, Hillerød GI 

4 Daniel Kaiser, Frederiksværk 

5 Andreas Berthelsen, Allerød 

 
 
Pulje 5 

1 Nicolas Attrup, Jægerspris 

2 Lucas Sivertsen, Hillerød GI 

3 Mathias Ørbæk, Allerød 

4 Villads Engmose, Allerød 

5 Michaela Hamilton Jee, Hillerød GI 

 
 
Pulje 6 

1 Adam Brandi, Helsingør 

2 Daniel Nikolajsen, Jægerspris 

3 William Schmidt, Jægerspris 

4 Sebastian Villum Sund Madsen, Hillerød GI 

5 Dimitri Storm Julenon, Jægerspris 

6 Mads Brohus Boch, Allerød 

 
 
Pulje 7 

1 Alexander Corell Gammelbo, Hillerød GI 

2 Malthe Weimann, Jægerspris 

3 Lukas Berggren Winther, Allerød 

4 Mathilde Sigaard Hansen, Hillerød GI 

5 Nicklas Hamilton Jee, Hillerød GI 

6 Marie Ahrenholt Jensen, Hillerød GI 
 
 


En kæmpe tak skal lyde til jer forældre som endnu engang bakkede godt op omkring Pointstævnet og jeres børn, og ikke mindst til jer som var så søde at sende os billeder fra stævnet, uden disse skønne fotos ville en klubnyhed som denne blive ret kedelig. 
I denne forbindelse kan vi nævne, at vi jo altid i f m Pointstævner, og øvrige stævner, opretter et Facebookopslag på vores Facebookside HGI Hillerød Bordtennisklub, hvor I meget gerne må lægge jeres billeder fra den pågældende dag op i FB opslagets kommentartråd. 
 
FLERE BILLEDER 
Peter Tranto tog som altid lidt billeder ved Pointstævnet, billederne kan ses HER. 
 
KLUBTRØJE 
Det var skønt at se at rigtigt mange af vore spillere igen stillede op i vores fine røde klubtrøje, så det var tydeligt, at Hillerød var massivt repræsenteret i hallen, denne gang med halvdelen af det totale antal deltagende spillere.  
   
Vi vil fra klubbens side stadig opfordre jer der endnu ikke har anskaffet jer Hillerøds klubtrøje, til at gøre det inden næste stævne, så I også vil kunne stille op i klubbens farver. Ud over at vi med klubbens farver viser vor tilstedeværelse, er det også en kæmpe fordel for andre spillere, forældre og ledere, hurtigt at kunne genkende klubbens spillere, specielt ved endnu større stævner. 
Klubtrøjen vil kunne ses og købes HER.

Der var masse af røde HGI trøjer på banerne, her under dobbelt Hillerød opgør Foto: Nikolai Koefoed


NÆSTE POINTSTÆVNE  
Næste Pointstævne er lørdag den 22. februar kl.10.00, igen i Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Lillerød, Hal 4, Allerød (mødetid senest 9.30).  

Vi håber at ALLE Hillerøds potentielle Pointstævnespillere har lyst til at møde op. 
Pointstævnesiden med alle datoer og oplysninger om hvordan du kommer med kan ses HER.  
 
FACEBOOK  
Husk at ‘like’ Facebooksiden ‘HGI Hillerød Bordtennisklub’ og bliv medlem af FB-grupperne  ‘Hillerød Bordtennis Ungdom’ hvor du altid finder seneste nyt som på hjemmesiden www.hgibordtennis.dk, og ‘Pointstævner i ØBTU’ hvor du bl.a. finder billeder fra de enkelte stævner bl.a. af præmieuddelingerne.  
 
RESULTATER 
Samtlige kampresultater fra Runde 4 vil kunne ses på Bordtennisportalen HER.  
ØBTU’s resultatliste for Runde 4 og startliste til Runde 5 kan ses HER.  

Hillerød var med til at lukke og slukke Pointstævnet for denne gang Foto: Nikolai Koefoed

På glædeligt gensyn!
#
BordtennisErSjovt   
 
 
AF: Louis de Voss 

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner