En klubmand takker af ~ julehilsen fra ØBG

ØBG Silkeborg
21. dec. 2021

Når vi siger tak for i år, siger vi også farvel og tak til Brian, vores Forpagter i Cafe Levehuse & Vulkanen. 

Brian og Karina har været omdrejningspunkter i ØBG gennem en årrække. Derfor skal lyde en kæmpe tak til jer begge for en stor indsats. I ønskes al mulig held og lykke fremad, og vi håber, at I fortsat vil slå vejen forbi klubben ind imellem.

Vi har i skrivende stund ikke en løsning på Forpagter og Cafe situationen i Sportscenter Buskelund. Måske er det nu, vi skal tænke anderledes. Mange modeller kan være i spil.

Vi vil gerne, at aktive og tilskuere kan købe forfriskninger, som minimum ved stævner og kampe. Vi har et fint nyt køkken og cafeudsalg til rådighed. Måske har du en god ide til, hvordan vi kommer videre?

Det kunne i princippet være en nonprofit cafe aktivitet, hvor klubben køber varer til hylderne. Men det kræver stadig en tovholder (cafe ansvarlig) for cafe medarbejdere mv. Vi har brug for hjælp, hvis vi skal have et godt cafe set’up - som vi ønsker. Meld ind på info@øbg.dk – vi er åbne for forslag.


Åbningen af ØBG Fitness bliver en markør for klubbens videre udvikling. Om alt går som planlagt, taler vi februar 2022. Konceptet er; ”Et stærkt tilbud af høj kvalitet – til lokalområdet”. Prisen vil ligge i niveauet 130 kr. / mdr. for et normalt medlemskab.

Er du allerede ØBG medlem eller ØBG aktionær (bronze), får du et ekstra godt tilbud. På www.øbg.dk nederst på forsiden kan du se, hvordan du bliver ØBG aktionær. Fitness Udvalget i ØBG arbejder på færdiggørelse af Fitness lokalerne. Følg med på FB: ØBG Silkeborg Fitness eller Insta: obgsilkeborgfitness

Som forening oplever vi fremgang i en svær (corona) tid for Foreningslivet. Truslen om nedlukning er desværre et vilkår i denne tid. Igen aktuelt her hen over julen 2021. Det er svært at manøvrere og planlægge, men vi sigter efter at kunne holde en officiel åbning af Sportscenter Buskelund en dag i foråret 2022. Det bliver en dag fyldt med aktivitet og i fællesskabets og frivillighedens ånd :-)

ØBG’s mission er: at tilbyde det aktive fællesskab, til glæde for klubbens medlemmer.

Ud fra vores værdigrundlag: Fællesskab & Frivillighed

Arbejdet fortsætter i det nye år.

Glædelig jul og godt nytår.

ØBG Silkeborg

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner