Egedal Cup gav podieplaceringer og god kamptræning

HGI Bordtennis
8. okt. 2018

I weekenden har 8 af HGI Hillerød Bordtennisklubs spillere været i kamp i Ølstykkes Egedal Cup, og for nogle af vore deltagere var det deres aller første stævne, og dermed rigtige kamperfaring. Bedst gik det for vor unge stævnevandte Marcus A Jensen, søn af ungdomstræner Mathias Jensen, som i sin alle mod alle pulje i Drenge C desværre måtte se sig slået af bl.a. hjemmebanefavoritten Mikolaj Weglewski.
Marcus kunne dog indtage podiet som en flot 2’er pga hans fine resultater i de øvrige puljekampe - tillykke Marcus.

I Yngre Drenge 2 blev der spillet ren finale hvor Marcus A Jensen måtte strække bat i femte sæt til sin overmand Snorre K Nielsen (Amager). Marcus var også med i Yngre Drenge B hvor han spillede sig videre i semifinalen fra puljen, men desværre her måtte kæmpe forgæves mod den senere vinder af rækken, svenske Benjamin Gustafsson (Esløv). Valdemar H Pedersen deltog også i rækken, og pressede bl.a. stærkt Marcus ud i fem sæt inden kampen blev afgjort i Marcus’ favør.

Også Mikkel Wilken måtte ud i femte sæt i Junior 4 rækken hvor han fornemt havde presset 5 år ældre Oskar S Jakobsen (Team Egedal). Til gengæld spillede Mikkel sig flot og sikkert videre fra puljen i Junior D rækken med 3 sejre, hvorefter endestationen desværre blev semifinalen hvor Mikkel stod overfor den senere vinder af rækken, stærke Isak Söderberg, fra vores svenske venskabsklub Skurup. Det blev herved til en flot 3. plads - stort tillykke til Mikkel.

For vore helt nye stævnedeltagere var målet blot at få kamperfaring og evt vinde nogle sæt og evt nogle kampe. Sidstnævnte lykkedes i høj grad af Victor Skarby som bl.a. i Puslinge D vandt hele 5 kampe i alle mod alle puljen, stærk præstation.

Emil Thais Christesen fik presset modstanderne ud i både fjerde og femte sæt, men måtte se sig overvundet, men vi er sikre på at Emil med kamperfaringen, som også kom fra hans deltagelse i Yngre Drenge D,  kommer stærkt igen når Pointstævnerne starter om en måneds tid.

Også Bastian Uth pressede flot sine modstandere og vandt to kampe i Puslinge D.

Christian Hyrdum var tilbage på kampscenen i den svære Drenge B række, men måtte desværre trække sig efter få kampe.

Peder Nikolaisen viste også gode mentale takter idet han hele to gange hev kampen hjem i femte sæt bl.a. mod Carl Ulslev Degn som til trods for hjemmebanefordelen flot blev besejret 14-12 i femte sæt.

Marcus Ahrenholt Jensen - Sølv i Egedal Cup 2018 - Drenge C


Alt i alt en Egedal Cup med masser af gode kampe, og vigtige kamperfaringer, for vore Hillerød spillere. Det var også dejligt at se at der var flere af vore spillere som benyttede sig af Drive-In muligheden, og tilmeldte sig rækker på dagen.

Se alle resultater fra Egedal Cup HER.

En stor tak til alle jer der havde lyst til at få prøvet jer selv af i kampsituationer, vi glæder os rigtigt meget til at se jer i kamp igen allerede om en måneds tid, når første runde af Pointstævnerne i Kreds 1 afholdes.

Indtil den endelige rundedato offentliggøres inden længe, kan du læse mere om Pointstævnerne på hjemmesiden HER.


Af Louis de Voss.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner