DSU aflyser Konkurrencer frem til nytår

RSIK Kunstskøjteklub
28. okt. 2020

Kære alle klubber og officials

 

Med de seneste udmeldinger fra regeringen og det stigende smittetryk i Danmark, har bestyrelsen på et møde med Aktivitetsudvalget, Teknisk Udvalg og FunSkate udvalget tirsdag aften besluttet at aflyse følgende konkurrencer:

  • FunSkate Øst i Ørestad                                                      31/10-1/11
  • FunSkate Vest i Aalborg                                                     14-15/11
  • Jysk Fynske Mesterskaber i Vojens                               6-8/11
  • Jyllands/Fyns Cup i Vojens                                               6-8/11
  • Sjællandsmesterskaberne i Tårnby                               20-22/11
  • Sjællands Cup i Tårnby                                                       20-21/11

Der afholdes desværre heller ikke Danmarksmesterskaberne den 5-6/12 i Frederikshavn. DM bliver foreløbig udsat, idet vi arbejder på at finde en løsning til at afvikle konkurrencen i det nye år.

Ikke forsvarligt Såvel bestyrelsen som de tre udvalg er oprigtig kede af, at omstændighederne tvinger os til disse aflysninger. Men vi finder det ikke forsvarligt at samle løbere, forældre, trænere og officials på tværs af de sociale bobler, som vi er opfordret af regeringen til at begrænse os til. Vi føler også et ansvar for, at vores ansatte såvel som frivillige ikke risikerer at gå på kompromis med egne grænser for de rammer, de skal arbejde under.

Konkurrencer i praksis Sammen med værtsklubberne har vi arbejdet på at sikre både en forsvarlig afvikling af de to FunSkate-konkurrencer, som for de kommende regionale mesterskaber. Klubberne har gjort et stort stykke arbejde, for at finde forsvarlige måder at overholde de utroligt mange restriktioner, vi er pålagt. Alligevel er vi bekymrede for, om det i praksis er muligt at overholde især afstandskrav og forsamlingsforbuddet på 50 personer for deltagere, trænere, officials og frivillige.

Børn og unge skal stadig dyrke idræt Det er en regeringens klare holdning, at vi skal holde fast i den daglige træning. Vi er klar over, at det også er nødvendigt at finde mål for træningen, og vi nedsætter derfor i denne uge to arbejdsgrupper, der vil finde på alternativer til konkurrencerne. Klubber, trænere og løbere vil blive inviteret med i dette arbejde. Målet er at udvikle nogle aktiviteter, der fx kan afvikles online, eller i den enkelte klub.

Deltagergebyrer tilbagebetales Vi vil gøre os umage for at tilbagebetale alle deltagergebyrer indenfor 8 arbejdsdage. For M- og K-konkurrencer mangler vi informationer for at kunne refundere, og alle tilmeldte skal derfor udfylde en kort online formular bl.a. med oplysning om det kontonummer, som pengene skal refunderes til. Formularen finder du her .

Da klubberne ikke er blevet faktureret for FunSkate konkurrencerne, vil der ikke være nogen refusion. Løbere skal derfor henvende sig til egen klub for refusion.

Anbefalinger til klubberne Vi vil gerne sende en stærk opfordring til, at der ikke afvikles private konkurrencer i perioden frem til 31. december 2020. Det samme gælder samtræninger mellem klubber, hvor disse ikke allerede er en fast del af træningsplanen. Og vi erindrer om, at der ikke må arrangeres camps med overnatning i samme periode.

 

Vi er klar over, at denne beslutning har stor indflydelse for jeres løbere, ligesom vores internationale løbere er hårdt ramt af de utallige aflysninger i deres sæsonplan. Vi håber, at I kan holde dampen oppe og vil være med til at finde på andre sjove og spændende udfordringer for de danske løbere i denne udfordrende tid.

Spørgsmål
I er velkomne til at stille spørgsmål til beslutningen, som kan stiles til bestyrelsen på bestyrelsen@danskate.dk. Er der mere konkrete spørgsmål omkring dommere og andre officials, skal disse stiles til Teknisk Udvalg på tekniskudvalg@danskate.dk. Er der spørgsmål til de aflyste konkurrencer, bedes disse stilet til hhv. aktivitetsudvalget@danskate.dk eller funskate@danskate.dk.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner