Dominykas til tops i Holmegaard

HGI Bordtennis
4. nov. 2018

I weekenden afholdt Næstved Bordtennis 9. udgave af Frisør Hos Peter Open i Holmegaard, og 3 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere havde taget turen sydpå for at deltage.

Ud over Dominykas' præmiekuvert modtog han som alle øvrige deltager også en hårvoks i rejsestørrelse


Dominykas Samuolis, Mikkel Wilken og Torsten S Hansen deltog i weekendens stævne, og bedst gik det for Dominykas som spillede sig helt til tops i Yngre Drenge A. 

Dominykas vandt finalen 3-0 over Jacob Petersen som ellers havde hjemmebanefordelen. På sin vej havde han i semifinalen slået en af sine lokale konkurrenter, Daniel Luong Søemosegaard fra Allerød BTK. Dominykas prøvede også kræfter i den stærke seniorrække Herre Klasse 2 hvor han også besejrede en Næstved spiller, Brian Larsen, med sætcifrene 9/11, 11/9, 9/11, 12/10 og 11/8. Denne kamp blev en publikumsmagnet, så en vigtig sejr for Dominykas over en lidt for frustreret Næstved spiller - stærkt at holde hovedet koldt Dominykas!

Dominykas besejrede Allerød BTK's Daniel Luong Søremosegaard i semi i Yng DrATorsten spillede med i en alle-mod-alle pulje i Veteran 40 hvor det blev til en 5. plads.

Når man nu alligevel er sydpå kan man da ligeså godt nyde vand og varme, så lørdag aften fortsatte Dominykas til Lalandia for at nyde sejren.

Søndag var det så Mikkel Wilkens tur til at overtage Hillerøds faner. Mikkel deltog i Yngre Drenge B og Drenge C.
I Drenge C brillerede Mikkel i puljen med 3 x 3-0 og 1 x 3-1 sejre, og spillede sig dermed videre til kvartfinalen. Her stod han overfor Silas L Hansen (Amager BTK) som desværre blev hans overmand på dagen med 1-3 i sæt, men en flot 5. plads hos de ældre drenge til Mikkel. 
I Yngre Drenge B blev det til flere sejre i puljen som dog ikke var nok til avancement til cup-kampene.


Se alle resultater fra Hos Peter Open på Bordtennisportalen HER.

HUSK at HGI Hillerød Bordtennisklub (Ola og Møller) inviterer alle klubbens spillere med på Klubtur til Odense om en måneds tid.
For at sikre fælles overnatningsplads er det vigtigt at du allerede nu tilmelder dig til denne Klubtur, læs mere om dette HER.
AF: Louis de Voss.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner