Dominykas og Albert med DBTU i Ungarn

HGI Bordtennis
6. jan. 2019

Dominykas Samuolis og Albert Wolfsberg er i disse dage, sammen Jesper Møller og yderligere 2 coaches,  med 10 andre unge danske bordtennisspillere i Budapest, for at deltage i Hungarian Mini Cadet Open.

Det er 3. år i træk at vi er repræsenteret i turneringen, og ifølge Sportschef Jesper Møller har feltet aldrig været stærkere end i år med Frankrig, Tyskland, Østrig, Rumænien og selvfølgelig Ungarn stærkt repræsenteret.

Drengene har sammen med Jesper, Victor Lynge (Hvidovre) og Simon Nykjær (Viby) haft en fantastisk tur, spillet en masse kampe, og set Europas bedste Yngre Drenge og Puslinge i aktion.

Dominykas og makker David Lund Heinig (Virum) nåede kvartfinalen i holdturneringen, og Dominykas nåede semifinalen i single consolation.Ud over Dominykas og Albert er de øvrige danske spillere på turen : 
Erik Høier, Mikkel og Rasmus Balslev Larsen, Jeppe og Johannes Grønborg, Oliver Skouboe Berntsen , Laust Ravn Johansen, Lasse Fly Kristensen, og Casper Munk Andreasen.

En lang tur som er nu slut, og i aften skal der hygges inden vi flyver hjem i morgen.

Se resultater og meget andet på turneringens hjemmeside HER
AF: Jesper Møller / Louis de Voss.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner